Connect-R, despre căsătoria cu Misha: „Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…”

10.545

Connect-R a făcut declarații inedite legate despre căsătoria pe care a avut-o cu Misha. Fostul concurent de la Asia Express a fost întrebat în podcast-ul lui Mihai Morar dacă mariajul a fost „o cutie’ pentru el.

Răspunsul cântărețului l-a luat prin surprindere, fiind unul care poate puțini se așteptau. A recunoscut că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă’ pe care, din nefericire, nu a trăit-o în toată profunzimea ei.

Connect-R a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Misha, mama fetiței lui, la cinci ani de la divorț. Cei doi cântăreți se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația micuței Maya. Deși au ales să urmeze drumuri separate, au rămas doi părinți responsabili pentru ea, copilul lor legându-i pe vecie.

Connect-R, despre căsătoria cu Misha: „Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…’

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu aproximativ cinci ani. Vestea a fost un șoc pentru fanii și apropiații lor, mai ales că au împreună o fetiță. Artistul a fost invitat recent în podcast-ul lui Mihai Morar și nu a ezitat să vorbească despre căsnicia pe care a avut-o cu artista. A dezvăluit ce a reprezentat, de fapt, pentru el căsătoria și ce regret are.

Connect-R, declarații inedite despre căsătoria cu Misha

La un moment dat, Mihai Morar l-a întrebat pe Connect-R dacă nu cumva căsnicia cu Misha a reprezentat o „cutie’ pentru el. Artistul a spus că mariajul a reprezentat pentru el, de fapt, un element exterior despre care a crezut că-l va împlini.

„Mihai Morar: Căsnicia pentru tine a fost o cutie?

Connect-R: Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlinește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos.

Connect-R: Îl întreabă un nene pe Hristos: ‘Învățătorule, soția mea a mai avut înaintea mea 3 căsătorii, dar acum e cu mine. Dacă moare cu mine, în Ceruri, nu este a mea?. Hristos îi spune, dezamăgitor pentru el: ‘Nu. În Ceruri nu o să fim decât frați și surori, nu există conceptul ăsta.’, au discutat Connect-R și Mihai Morar în podcast-ul de pe YouTube, potrivit playtech.ro.

Artistul, invitat în podcast-ul lui Mihai Morar

Artistul credea că mariajul îl va scăpa de frica de singurătate. Ulterior, el și-ar fi dat seama că ce l-a ajutat să scape de această teamă a fost, de fapt, credința. Susține că nu e singur niciodată și consideră că nu singurătatea e urâtă, ci însingurarea.

„Connect-R: Dacă te uiți în cultura noastră, nunta a plecat ca sprijin social. Mirii nu se întâlneau, se întâlneau părinții. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.

Mihai Morar: Când ai scăpat de frica asta?

Connect-R: Când am aflat că sunt parte din Dumnezeu. De ce să fiu singur? Nu singurătatea e urâtă, însingurarea. Eu nu sunt singur niciodată. (…) Destinul m-a mângâiat în așa fel încât să fac parte din tagma oamenilor pe care îi cunoaște toată lumea.

Connect R: Eu mers des cu taxiul, stau de vorbă cu taximetriștii. Sunt Gemeni, comunicarea pentru mine este esențială. (…) De multe ori, celălalt te lipsește de tine, eu asta am observat.’, a continuat dialogul dintre ei.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă’

În continuare, Connect-R a recunoscut că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă’ și că nu a trăit-o în profunzimea ei. Regretă acum că a trăit-o ca pe un beneficiu. Inițial, el credea că ideea de căsătorie are la bază „extragerea de fericire de la unul la celălalt’. Ulterior, a realizat, că, de fapt, e vorba despre „împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt’.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles.

Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe.’, a continuat Connect-R.

Cântărețul nu se gândește să-și refacă viața amoroasă

În prezent, Connect-R susține că nu se gândește să-și refacă viața amoroasă. Spune că îi este bine și ala, fără relație. Cu Misha se înțelege bine și la cinci ani de la divorț. Locuiesc împreună alături de fiica lor, Maya, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„Nu visez nu, sincer nu. Nu mă gândesc, nici nu mă gândesc. Îmi e bine așa. Da, 5 ani de la divorț, dar ne înțelegem bine, e minunat așa. Oricum nu o să mai dureze mult, dar este extraordinar, ne înțelegem super bine ca părinți.’, a mai dezvăluit artistul.