Miruna, fiica lui Sorin Bontea, apariție HOT în costum de baie pe Instagram

989

De Sorin Bontea a auzit toată lumea prin prisma emisiunilor de cooking în care a fost jurat de-a lungul timpului, precum și în urma participării la Asia Express, alături de Răzvan Fodor, competiție pe care cei doi au câștigat-o.

Miruna, fiica sa, are 20 ani și împarte pasiunea pentru gătit cu tatăl ei. Cu toate astea, ea vrea să urmeze o altă carieră, dorindu-și să profeseze în psihologie. după cum a declarat și ea, atunci când a apărut în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, ocazie cu care a și gătit.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place.

Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, povestea Miruna Bontea la vremea respectivă.

Sorin Bontea are cu ce se mândri, Miruna primind numeroase complimente din partea celor care o urmăresc în mediul online. Toți sunt de părere că tânăra are o frumusețe aparte, fiica renumitului bucătar reușind să facă furori în mediul virtual.

Sorin Bontea și-a păstrat viața personală departe de lumina reflectoarelor. Și fiica lui, Miruna, este discretă și rezervată cu aparițiile publice, însă de această dată și-a surprins fanii cu mai multe imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Fotografiile au fost realizate în timpul vacanței pe care o petrece împreună cu familia în Spania.

Instagram will load in the frontend.

Și Sorin Bontea a vorbit într-un interviu pentru Viva! despre fiica lui, Miruna, mărturisind că este pasionată de gătit, dar se îndreaptă către o altă carieră. „Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie.”

Instagram will load in the frontend.

Sorin Bontea a făcut mărturisiri și despre educația celor doi copii, Miruna și Iulian, pe care îi are alături de soția lui.

„Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.

I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție.

Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a adăugat Sorin Bontea pentru Viva!.

Sorin Bontea mai are un fiu, Iulian, care este campion la raliuri. Celebrul chef nu ratează nicio ocazie pentur a se mândri cu cei doi copii ai lui, postând deseori imagini de la cursele lui Iulian Bontea.

Un detaliu mai puțin cunoscut de fani este faptul că, de-a lungul timpului, Chef Sorin Bontea a gătit pentru staruri precum Nicolas Cage, Madonna sau Jean-Claude Van Damme!

Totuși, deși ar putea să își învețe copiii să ajungă pe cele mai înalte culmi în materie de artă culinară, Chef Sorin Bontea nu dorește ca vreunul dintre copiii săi să îl urmeze în carieră, pe motiv că este o meserie cu multe sacrificii.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!