Ce relație are, de fapt, Andreea Mantea cu părinții ei. Cine s-a opus mereu deciziilor sale și cine a susținut-o

966

Andreea Mantea este acum una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Vedeta se descurcă foarte bine din punct de vedere profesional, unde lucrurile merg extrem de bine, având în vedere că are propria ei emisiune. T

otuși, puțini știu că Andreea a muncit mult până a ajuns la acest nivel și s-a lovit de multe reproșuri și refuzuri, chiar de la cine se aștepta mai puțin, respectiv de la familia ei.

Andreea Mantea a pozat în Playboy din ambiție

Andreea Mantea este o cunoscută prezentatoare TV. Mereu, ea a fost foarte deschisă publicului și a preferat să fie sinceră cu cei care o iubesc și îi urmăresc activitatea.

Ea a vorbit deschis și despre relația pe care a avut cu părinții ei de-a lungul anilor, încă de pe vremea în care s-a lansat în lumea showbizului.

Vedeta a explicat că deciziile sale nu au fost mereu apreciate de către ceilalți. Cel care s-a opus cel mai multor dorințelor sale a fost tatăl ei, cu care a avut o relație destul de dificilă câțiva ani.

Inițial, ea a vrut să meargă să studieze actorie, însă tatăl ei a fost cel care a determinat-o să meargă pe alt drum. El i-a explicat cât de greu este să te descurci din câștigurile din acest domeniu și a obligat-o să renunțe, pe motiv că nu o va mai primi acasă dacă nu ascultă.

“Am stat şi m-am gândit foarte bine şi ai dreptate. Nu am dreptul să mă amestec în deciziile tale. Dacă tu dai la teatru şi film, am să te rog să-ţi cauţi alt acoperiş deasupra capului, să nu mai vii la mine acasă.”, a citat Andreea din tatăl său.

Dezamăgită, Andreea a decis să se răzbune și să meargă la o facultate privată, ceea ce l-ar fi dezamăgit foarte tare. Așa a și făcut, ceea ce l-a scos din minți. Și răzbunările nu s-au oprit aici. Vedeta a decis să pozeze în Playboy, sperând că tatăl său o va observa, având în vedere că nu mai vorbeau de doi ani.

Andreea Mantea și-a găsit sprijinul în mama ei

După ce a pozat în Playboy, Andreea a provocat o mulțime de controverse. Părinții săi au fost foarte dezamăgiți, dar mama ei nu a lăsat-o baltă nicio clipă.

Andreea Mantea și-a găsit cu adevărat un sprijin în cea care i-a dat viață. Ea a susținut-o mereu, indiferent dacă deciziile au făcut-o să sufere.

Andreea Mantea este conștientă de toate greșelile sale și speră că fiul ei nu se va răzvrăti la fel împotriva sa, pentru că vrea să îl susțină în tot ceea ce face și să-i fie alături, așa cum a fost și mama ei. O consideră o femeie-model și îi este recunoscătoare toată viața, pentru faptul că niciodată nu a renunțat la ea.

„A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm.

Dar a fost și blândă, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel că mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul.

Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mama model”, a spus Andreea Mantea.