Bianca Sârbu, operată din nou după ce boala a recidivat: “Cancerul ăsta nu te omoară, te macină încet”

Bianca Sarbu (43 de ani) trece printr-o dramă!

Actrița a fost dignosticată de două ori cu cancer. Prima dată la doar 22 de ani, apoi în urmă cu doar o lună, când nemiloasa maladie a recidivat. A trecut până acum prin două intervenții chirugicale în zona feței!

Bianca Sârbu, solistă și actriță a Teatrului de Revistă, a avut un șoc în urmă cu o lună! Chiar înainte de ziua ei de naștere, actrița a aflat că i-a recidivat cancerul!

Bianca a fost diagnosticată cu cancer de piele la doar 22 de ani, atunci când s-a prezentat la un banal consult la medicul dermatolog.

„Diagnosticul l-am primit la 22 de ani: cancer de piele! Unii zic că e genetic, alții, că e de la soare. La 22 de ani m-am dus pentru o mică bubiță și mi-a zis doctorul direct: e cancer!

Am făcut o intervenție atunci, dar mi-au zis că recidivează. M-am operat la profesorul Ioan Lascăr”, a povestit actița la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

“Înainte de ziua mea am aflat că mi-a recidivat”

Se pare însă că problemele Biancăi ar fi apărut totuși din cauza expunerii la soare și nicidecum genetic, pentru că actrița nu a respectat întru totul indicațiile medicilor.

„Nu mai aveam voie la mare. Trebuia să-mi protejez fața. Acum am o lună de la cea de-a doua operație. Cancerul ăsta nu te omoară, dar te macină așa încet. Înainte de ziua mea am aflat că mi-a recidivat.

În același loc, pe față, prima dată mi-au făcut un lambou. Acum, a doua oară, mi-au luat piele de după ureche. M-am operat la Floreasca. Acum mi-am luat umbrelă de soare, fac plajă în curte, dar numai sub umbrelă. Trebuie să mă dau non stop cu cremă cu factor de protecție”, a mai spus actrița.

Vedeta Antena Stars Bianca Sârbu a trecut prin chinuri de neimaginat. A primit multe lovituri de la viață, dar a reușit să treacă cu bine peste ele. I-a murit soțul și a rămas cu doi copii, după care a fost diagnosticată cu cancer de piele. Nu s-a lăsat însă doborâtă, ci a luptat cu toată înverşunarea.

În urmă cu opt ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele artistei.

Erau colegi la Teatrul ”Constantin Tănase”, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere:

“Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani.

În ianuarie 2018, Bianca s-a căsătorit cu Bogdan Romanescu (28 de ani), coleg cu ea în trustul Intact. La evenimentul de la Ploieşti au venit împreună şi s-au comportat ca doi “porumbei”.

Copleşită de emoţii, ea a povestit că a trecut prin momente extrem de grele din cauza cancerului de piele şi că a fost operată de medicul Ioan Lascăr. Ea chiar a ţinut să spună că nu a suferit o intervenţie estetică, ci una care i-a salvat viaţa.

“Dragilor, nu m-am operat la nas. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. M-am operat de două ori. Faptul că era pe față a fost cumplit, dar în două luni am fost pe picioare.

Loading...