Cum se simte Jador după Survivor. Artistul trebuie să se opereze

1.053

Celebrul manelist Jador a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor. El a adus multe puncte echipei sale și era foarte determinat să lupte până la capăt, dar se pare că planurile nu au mers exact așa cum spera. Fostul Faimos s-a întors acum în țară și a vorbit despre problemele de sănătate care nu îi dau deloc pace, artistul având nevoie de o operație la picior.

Jador se pregătește de operație
Jador s-a întors din Republica Dominicană în urmă cu câteva zile. Faimosul este dezamăgit de eliminare, pentru că spera să ajungă cât mai departe în această competiție, dar planurile s-au schimbat complet după accidentarea sa. Deși a încercat să revină pe teren și a luptat, durerile erau prea mari.

Întors în țară, Jador a vorbit despre experiența de la Survivor. Manelistul este dezamăgit că a fost eliminat, pentru că spera să câștige, dar se resemnează cu gândul că alții au mai mare nevoie de premiul cel mare.

Artistul crede că accidentarea ar fi putut fi un semn de la Dumnezeu. Din nefericire, situația este foart gravă, pentru că meniscul s-a rupt de trei ori la ultima accidentare. Dacă într-o lună de recuperare, lucrurile nu se schimbă, manelistul trebuie să se opereze.

Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc! Aș fi vrut să fie eu ultimul, să câștig! Dumnezeu decide însă cine câștigă. Visele în ziua de azi sunt, din păcate, materiale. Sunt oameni care-și doresc să câștige, au nevoie de bani poate mai mult ca mine. Eu am ajuns la „Survivor” din întâmplare. Dumnezeu a vrut să mă accidentez.

La a doua accidentare, mi-am rupt meniscul în trei locuri. Doctorul mi-a zis să fac o lună de zile recuperare, dacă nu merge, bag operație.’, a spus Jador.

Ce spune Jador despre Zanni

Jador și Zanni au avut câteva neînțelegeri, dar manelistul are încă o părere foarte bună despre Zannidache. El a mărturisit că niciodată nu l-ar fi putut vota pe fostul concurent de la Chefi la cuțite, pentru că are potențial și nu ar merita să piardă o asemenea șansă.

Fostul Faimos speră că Zanni va câștiga și va reuși să-și îndeplinească visul, pentru că este foarte ambițios. Jador nu îi poartă deloc pică și a trecut peste vorbele pe care i le-a spus, pentru că știe că au fost din cauza nervilor și a stresului care s-a acumulat.

„M-am uitat la el când am plecat, băi îmi era atât de milă de el, un ghindoc de copil. Îmi e milă de el de mă (…) pe mine. Îi vedeam oasele. Cum să zic eu ceva de rău de copilul ăla, cum să îl judec eu că el își dorea să câștige?

Ok, înțeleg, eram Jador iubit de toată România, dar nu am zis un singur lucru. El a zis că eu am zis că eu sunt aici pentru că eu sunt Jador și el e Zanni.

Eu nu am zis niciodată chestia asta. Dar nu îl condamn. Mie îmi era frică de el. Omul e sincer, îi merge papagalul frumos, e ambițios.”, a spus manelistul în emisiunea „Ștafeta mixtă”.