De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Gabriela Cristea (46 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

În prezent, Gabriela moderează emisiunea Mireasa, urzeala soacrelor, difuzată de Antena Stars. Totodată, întreaga familie apare în reality-show-ul Fetele lui Tavi.

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

În cadrul unui eveniment monden, surprins și difuzat în cadrul emisiunii Fetele lui Tavi, Cristina Șișcanu (36 de ani) a observat că Gabriela Cristea nu-și poartă verigheta, deși soțul ei da. Vizibil surprinsă, jurnalista a întrebat-o pe vedeta TV care este motivul.

„N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a spus prezentatoarea de televiziune Cristinei Șișcanu.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.

Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz. „Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc.

Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online.

Prezentatoarea tv a rămas însărcinată la șapte luni de la prima sarcină și totul s-a schimbat rapid în viața lor, având doi copii mici. Gabriela a spus că a doua sarcină a fost mai ușoară decât prima, iar Tavi și dorește foarte mult al treilea copil.

Gabriela Cristea nu mai vrea copii

Prezentatoarea show-ului Mireasa, Urzeala Soacrelor, a spus în cadrul reality show-ului pe care îl are la Antena Stars că dacă ar mai face un copil, cu siguranță ar fi tot fată, ei având deja două fetițe acasă.

În timp ce soțul Gabrielei, Tavi Clonda este extrem de încântat la gândul că ar putea fi tatăl a trei fete, Gabriela spune ferm că nu va mai face niciun copil.

Noi și dacă mai facem încă unul, noi tot fată facem, a spus Gabriela Cristea în cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi”.

Se pare că Tavi nu este deloc mulțumit cu decizia soției lui și că vrea să mai aibă un copil. Recent, soțul Gabrielei Cristea și-a tatuat pe gât numele fiicelor sale și a glumit acum spunând că mai are loc și pentru al treilea tatuaj.

Bine că sunt fete, Victoria ar fi mai mare, al treilea s-ar crește singur, oricum tot eu ar trebui să stau cu toate trei seara, a mai spus Tavi Clonda.

Loading...