Imaginile durerii în familia Sterp. Cum și-au luat rămas bun Culiță, Iancu și mama Geta de la Ion

5.477

A fost un weekend dureros pentru familia Sterp. Culiță, Iancu și mama Geta s-au despărțit de Ion, unul din ajutoarele lor de nădejde și prieten al familiei, devenit personaj pe Youtube.

Ion Șmecherul, bărbatul pe care frații Sterp l-au făcut celebru pe Facebook și Youtube s-a stins din viață, iar dispariția lui a provocat durere în familia din Hațeg.

Ion a apărut des în clipurile postate de Culiță și Iancu Sterp pe Youtube, făcându-i pe oameni să râdă cu vorbele sale. Frații Sterp l-au ajutat foarte mult pe modestul cioban care a devenit ca un membru al familiei lor.

Despărțirea de Ion a fost una extrem de dureroasă pentru comunitatea din care făcea parte. Familia Sterp l-a ”adoptat” și a încercat să îl aducă pe drumul cel bun.

Familia Sterp, devastată de moartea lui Ion Șmecherul

Ion s-a simțit iubit și protejat de vedete, iar frații Sterp l-au ajutat să își ridice o casă. Din nefericire, dependența de alcool i-a pus capac acestuia, iar în weekend toată comunitatea l-a plâns.

Iancu a postat un videoclip de la înmormântarea lui Ion, de unde nu a lipsit niciun membru al familiei sale. Trecerea în neființă a lui Ion Șmecherul i-a întristat și pe internauți, care au scris mesaje de condoleanțe, luându-și rămas bun de la el în mod virtual.

„Aseară am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.

Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea”, a povestit Ileana Sterp înlăcrimată, dând vestea tristă pe Instagram.

„Era ca și un membru al familiei noastre”

„A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre.

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult”, a spus Culiță Sterp despre cel pe care cu toții l-au condus în weekend pe ultimul drum.

Ion Şmecherul era din Miercurea Sibiului. A murit chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Anunțul trist a fost făcut de Iancu Sterp, youtuber, luptător MMA şi fratele cântăreţului Culiţă Sterp.

Povestea tristă a lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul a fost un simplu cioban din Miercurea Sibiului, care se confrunta cu sărăcia. Deși traversa o perioadă întunecată, acesta i-a încântat pe membrii familiei Sterp cu amuzamentul și optimismul său. Datorită umorului și modestiei, Ion Șmecherul a devenit celebru pe internet. Acesta a intrat în atenția publicului din România și a atras repede simpatia oamenilor prin intermediul videoclipurilor amuzante cu el, postate pe YouTube.

Ion Şmecherul a devenit cunoscut pe YouTube, fiind urmărit de un număr impresionant de oameni, după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

Cum arata iubita lui Ion Smecherul. De ce s-au despartit chiar inainte ca barbatul sa fie gasit fara suflare

Până să treacă în neființă, bărbatul a trăit o poveste de dragoste cu o fată, pe care, însă, a părăsit-o pe motiv că acesteia nu-i plăcea munca.

De pe YouTube, s-a aflat de legătura amoroasă pe care Ion Șmecherul a avut-o cu Simona, o fată dintr-un sat vecin. Cei doi au format un cuplu câteva luni. S-au despărțit, însă, brusc, cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie găsit fără suflare.

La început, relația dintre Ion Șmecherul și Simona a mers perfect. După o perioadă, s-au mutat împreună și aveau în plan să devină părinți. Ciobanul a pus, însă, punct poveștii de iubire, pe motiv că tânăra nu era deloc femeie de casă.

“Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, spunea Ion Șmecherul despre Simona, la puțin timp după despărțire.