Imagine de senzatie cu fiul lui Culita Sterp si al Danielei Iliescu! Ce DETALIU au observat internautii la baietelul Faimosului de la Survivor Romania 2021

1.476

Culiță Sterp Culiță a deveit tăticul unui băiețel de nota zece, care i-a surprins și pe medici, având la naștere greutata de 4 kg!

Prima reacție a fericitului tătic

” Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist.

Frumoasa Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, condusă de un profesor doctor cu state vechi.

Fără teamă de nimic, artistul nu și-a mai lăsat iubită singură nicio clipă de când s-a întors din Republica Dominicană. Culiță Sterp a renunțat la Survivor România pentru iubita lui

Daniela Iliescu nu se dezlipeste de langa baiatul ei si al lui Culita Sterp. Proaspata mamica este efectiv topita dupa bebelusul pe care l-a asteptat cu nerabdare si care a venit abia pe 17 iunie, la aproape o saptamana dupa data oficiala de nastere.

Insa, toata asteptarea a meritat si tot efortul Danielei din timpul nasterii au fost rasplatite de catre Dumnezeu cu un bebelus perfect sanatos.
Daniela Iliescu, mesaj emotionant pentru fiul ei si al lui Culita Sterp.

Desi Culita deja a inceput sa onoreze evenimentele la care a fost antamat, Faimosul vine acasa acasa urgent dupa fiecare cantare pentru a sta cat mai mult cu minunea din vietile lor. Insa, Daniela este cea care secunda de secunda il vegheaza pe cel mic, iar mamica nu se mai satura sa ii faca poze si sa il alinte.

Recent, iubita lui Culita Sterp a publicat pe Instagram doua imagini care topesc inimile oricarei mamici cu mesaje extrem de emotionante: “17.06. 2021, a fost cea mai fericite zi din viata mea pentru ca am reusit sa aduc pe lume o minune si pentru ca am pus zambetul asta larg pe fata iubitului meu.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns sa cunosc acest sentiment de a fi mama.” Ce au observat fanii celor doi iubiti este faptul ca bebelusul lui Culita si al Danielei are o podoaba capilara foarte bogata, exact cum spunea intr-o declaratie si mama Geta care efectiv este in al noualea cer dupa ce micutul a venit pe lume:” Am plâns de bucurie, abia mi-am revenit azi.

Sunt bucuroasă de nu mai pot, că-i baiat și așa mare, și părul e mare la el. Are un păr de îi facem codițe. Atât i-am multumit lui Dumnezue ca l-a putut naste. Culita se topeste dupa el, Culita nu mai poate. Sunt sigura ca a plans mult. Duminica o sa vina aici la Hateg, la inceput o s-o mai ajute mama ei. Dupa se vor muta amandoi.

Ce au decis Culiță Sterp şi Daniela Iliescu înainte de naşterea băieţelului lor

“Daniela, iubita mea, cât şi pruncul se află într-o stare de sănătate foarte bună! Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină.

Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e, undeva, la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii! Nu pot oferi prea multe date, fiindcă a fost o decizie comună cu soţia mea să nu facem asta. Dar pot să vă spun că atât Daniela, iubita mea, cât şi pruncul se află într-o stare de sănătate foarte bună !”