Ce a facut printul Harry imediat dupa inmormantarea bunicului sau, Philip. Tatal sau a luat “masuri”

1.893

Sambata, 17 aprilie, a avut loc inmormantarea printului Philip.

Dupa funeralii, Harry nu a ramas in compania familiei sale si s-a retras imediat la Resedinta Familie Regale din Frogmore. Printul Charles avea, insa, in plan altceva.

Tatal lui Harry avea de gand sa stea de vorba cu fiul sau, inainte ca acesta sa se retraga, dar sotul lui Meghan Markle a decis sa plece mai devreme la Frogmore Cottage, potrivit dailymail.co.uk.

In contextul pandemiei de coronavirus, printul Harry, care s-a intors din SUA ,avea obligatia de a sta zece zile in carantina, insa cu acordul Guvernului s-a putut intrerupe izolarea pentru a aprticipa la funeraliile bunicului sau.

Imediat dupa ceremonia de inmormantare, acesta s-a retras departe de familia sa, la Frogmore Cottage, chiar daca stia ca trebuie sa poarte o discutie cu tatal sau.

Printul Charles nu lasa sa treaca asa usor venirea fiului sau in Regatul Unit dupa interviul controversat de la Oprah Winfrey, motiv pentru care se va duce in vizita la fiul sau pentru a vorbi cu acesta, spun surse regale.

William si Harry nu au mers unul langa altul in cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

La inmormantarea Printului Philip, William si Harry au fost separati de catre Peter Phillips, fiul lui Anne.

In timpul slujbei, Printii William si Harry au stat, de asemenea, unul in fata altuia. Ducele de Cambridge s-a asezat langa varul sau, Peter, in timp ce Harry a ocupat locul de langa Lordul Snowdon.

Regina a luat aceasta masura pentru a preveni eventuale tensiuni care ar putea sa apara dupa interviul acordat de Harry si de sotia lui, Meghan Markle, realizatoarei Oprah Winfrey.

In cadrul interviului, Harry a spus ca intre el si fratele sau este ”distantata momentan”. La randul lui, printul William i-ar fi reprosat lui Harry ca ”i s-a urcat celebritatea la cap de cand s-a mutat in Statele Unite ale Americii”.

După ceremonie, prințul Harry a ieșit din Capela Saint George și a mers alături de fratele său și de soția lui, Kate Middleton, cu care părea încântat să vorbească. După aceea, ducesa de Cambridge a mers alături de alte rude, timp în care William și Harry și-au continuat discuția cordială.

E prima dată când cei trei sunt văzuți așa uniți. Ei nu au mai fost văzuți în această formula, în care se simt relaxați, de când prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan.

Mai mult, atitudinea și comportamentul ducilor de Cambridge față de Harry arată că ei l-au reprimit pe ducele de Sussex în cercul lor restrâns.

În urmă cu câteva zile, un prieten apropiat al familiei regale, Omid Scobie, a explicat care este situația dintre cei doi frați, care s-au reîntâlnit după mult timp pentru a-și conduce bunicul pe ultimul drum, hotărâți să fie uniți și să lase deoparte problemele de familie în această perioadă dificilă.

„Nu cred că a fost ceva legat de fratele lui. (n.r. mesajul transmis de William) Mai mult decât atât, cred că toți cei din Familia Regală caută acum soluții ca să lase în trecut problemele și să se concentreze pe ceea ce este important acum.

Sunt deciși să fie uniți, să ducă mai departe moștenirea Prințului Philip și să stea în jurul Reginei, în aceste momente dificile.

Cred că este frumos să vezi o familie unită așa cum nu a mai fost de mulți ani, mai ales în aceste zile, înainte de înmormântare”, spunea Omid Scobie acum câteva zile, potrivit The Sun.