Horoscop 29 aprilie prezentat de Neti Sandu. Taurii se bucură de bani și beneficii

Horoscop 29 aprilie prezentat de Neti Sandu

Să ne resetăm pentru o muncă de calitate, să facem progrese considerabile ca să nu pierdem timpul, ca să-l câştigăm.

Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune, dacă avem de luat vreo decizie.

Horoscop 29 aprilie TAUR

O să vă bucuraţi de nişte beneficii, bani, bonuri valorice, nişte avantaje pe care abia acum şefii sunt dispuşi să vi le acorde, pentru că meritaţi.

Horoscop 29 aprilie GEMENI

Se pare c-o să lucraţi în paralel cu serviciul, vă găsiţi nişte lucruri care să vi se potrivească, asta ca să munciţi cu drag, să fie lejer şi nu o corvoadă.

Horoscop 29 aprilie RAC

E momentul să-ncepeți o viaţă nouă, şi să scoateţi la iveală toată gama de calităţi pe care le-aţi ţinut secret – dezvăluindu-le.

Horoscop 29 aprilie LEU

Or să vă contacteze nişte oameni care visează la un parteneriat cu voi că simţiţi cea mai nimerită alegere – c-aveţi forţa şi creativitate deopotrivă.

Horoscop 29 aprilie FECIOARĂ

Poate e cineva în trecere pe la voi şi vine cu veşti bune şi cu daruri şi se pare că v-a lipsit persoana respective, c-a fost o vreme plecată.

Horoscop 29 aprilie BALANŢA

Sunteţi în formă şi puteţi ieşi la rampă cu ceva care să facă impresie bună şi să vă bucuraţi de câştiguri şi de aprecieri, după o perioadă mai ştearsă.

Horoscop 29 aprilie SCORPION

Se observă ceva bani şi o posibilă negociere pentru un job mai bine plătit şi dacă chiar vă doriţi o schimbare de macaz puteţi face pasul.

Horoscop 29 aprilie SĂGETĂTOR

Aveţi nişte idei de afaceri şi puteţi găsi nişte oameni care să vi se alăture şi să puneţi totul în practică să vă faceţi cunoscute talentele ascunse.

Horoscop 29 aprilie CAPRICORN

Un proiect mai vechi prinde contur şi o să umpleţi timpul liber cu activitatea respectivă, care poate fi un hobby şi care să vă delecteze.

Horoscop 29 aprilie VĂRSĂTOR

O să fiţi receptivi la sugestiile şefilor care vă dau ceva nou de gestionat şi poate fi o nouă provocare pentru voi, şi o şansă-n carieră.

Horoscop 29 aprilie PEŞTI

Aţi ţinut la secret nişte lucruri care vă deranjau în relaţia sentimentală şi-acum devin prea evidente ca să le mai puteţi ignora.

Horoscop 29 aprilie BERBEC

Vă pregătiţi de nişte schimbări pe-acasă şi o să investiţi nişte bani, poate chiar întâmpinaţi să vă schimbaţi domiciliul, şi-atunci poate faceţi un credit.

Loading...