Scapă imediat de aceste lucruri. Atrag necazurile și problemele financiare

Pentru a elimina negativul din locuință examinați interiorul camerei și observați dacă aveți vreun obiect vechi de decor. Probabil, anume aceste lucruri sunt cauza acumulării energiei negative.

1. Obiectele inutile

Gunoiul este primul lucru care atrage eșecurile. Orice lucru inutil, nefolosit, emană energie negativă. Ziarele care au fost citite de mult timp, hainele care nu sunt îmbrăcate, tehnica defectată, vesela crăpată etc.; toate acestea trebuie să fie aruncate sau dăruite (hainele, de exemplu), dar nu ținute în casă.

2. Fotografiile

Nu trebuie să aruncați fotografiile, dar uitați-vă prin ele și verificați poate sunt unele care vă provoacă dezgust, amintiri negative? Poate că este vorba despre evenimente pe care încercați să le uitați sau oameni care v-au făcut rău? Debarasați-vă mai bine de aceste fotografii dacă nu doriți acumularea energiei negative.

3. Obiectele de curățenie

Nu trebuie să le aruncați, dar trebuie să le păstrați mereu în ordine. Cârpele vechi, măturile uzate ar trebui înlocuite cu altele noi. Trebuie să aveți grijă nu doar de curățenia din casă, dar și de obiectele de curățenie deoarece cu ajutorul lor se face și curățarea energetică a casei.

4. Obiecte străine

Obiectele care nu v-au aparținut inițial sunt încărcate de energia foștilor proprietari. Dacă aceasta nu a fost una pozitivă, atunci este prea puțin probabil ca acest obiect să vă aducă prosperitate în casă. Prin urmare este mai bine să evitați să păstrați obiectele altora și mai ales dacă le-ați primit după ce persoana a decedat. Puteți doar să lăsați ceva ca amintire de la această persoană și nimic mai mult.

5. Simboluri (cu defecte, uzate) ale bogăției

Orice talisman și amulet ar trebui să arate perfect, în caz contrar v-ar putea aduce ghinion. Dacă aceste obiecte s-au uzat ori nu mai arată ca înainte, trebuie să fie aruncate. De asemenea trebuie să aveți grijă de ele ca să nu acumuleze praf pe ele.

6. Portofel vechi

Multe persoane consideră că portofelul atrage banii. Un portofel vechi pe care nu-l mai utilizați ar trebui aruncat. Portofelele vechi ne pot afecta foarte mult bunăstarea materială.

7. Obiectele sparte

Nu contează dacă este vorba despre o oglindă, o cană, un pahar sau o farfurie crăpată, acestea sunt purtătoare de energie negativă, deoarece crăpăturile deschid ușa pentru fluxurile de energie negativă, boli, ghinion.

8.Flori uscate și animale împăiate

Un buchet format din flori uscate nu atrage doar praful, ci și energia negativă. La fel și animalele împăiate. Dacă aveți mai multe trofee, ar fi bine să aveți o cameră separată unde nu doarme nimeni.

 9.Încălțămintea roasă

Nu păstrați sub nici un motiv încălțămintea veche în dulapuri. Papucii de cameră și încălțămintea veche ar trebui imediat aruncată, deoarece ele atrag vrăjile, deochiul și calomnia.

Există chiar și obiecte de decor care poartă energie pozitivă. Faceți rost de acestea.

10.Cadourile care nu v-au plăcut

La fel scăpați de ele, deoarece ele păstrează energia trecutului. Ele au rămas pătrunse de emoțiile și sentimentele neplăcute pe care le-ați avut când ați primit acele cadouri.

11. Bibelourile păsări

Încercați să scăpați cât mai repede bibelourile cu porumbei, vulturi și berze. Acest element de decor aduce necazuri în casă.