Horoscop Mihai Voropchievici. Ce îți aduce fericire în funcție de zodie

1.458

Horosop Mihai Voropchievici.

Renumitul numerolog îți spune ce te face fericit în funcție de zodie.

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce îți aduce fericirea în funcție de zodie

BERBEC

Pentru Berbeci, fericirea depinde doar de faptul că reușesc sau nu să-și țină în frâu sentimentele sau energia ieșită din comun, entuziasmul.

TAUR

Taurii își doresc să aibă parte de confort, prieteni în jurul mesei, mâncăruri selecte și o locuință amenajată după propriul gust. Cu toate acestea, acești nativi își găsesc fericirea în lucrurile durabile și nu efemere.

GEMENI

Gemenii consideră că viața este prea amuzantă ca să piardă timp plângând. Ei știu să facă bine toate lucrurile care le aduc fericire și mulțumire. Totodată, sunt dornici de cunoaștere.

RAC

Scopul principal al nativilor din zodia Rac este ca tot ceea ce fac să fie asigurat și să le aducă împlinirea sufletească. Sunt buni familiști și vor a în jurul lor să fie oameni pe care să se poată baza.

LEU

Nativii din zodia Leu se simt fericiți în momentul în care se află în centrul atenției.

FECIOARA

Pentru nativii Fecioară este foarte greu să fie mulțumiți din cauza faptului că sunt perfecționiști. Preferă să se înconjoare cu oameni care au înclinație spre perfecționism și sunt fericiți atunci când primesc stimă și respect de la ceilalți.

BALANȚE

Armonie și afecțiune pentru Balanțe
Nativii Balanță sunt fericiți dacă au parte de pace și armonie, dar și de afecțiune totală. Pentru ei nu contează lucrurile materiale ca să-și găsească fericirea, ci dragostea.

SCORPION

Scorpionilor le este greu să rămână fericiți pe termen lung. Faptul că sunt empatici le aduce fericire, faptul că pot oferi protecție și bunăstare persoanelor mai puțin norocoase decât ei.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt optimiști și idealiști, iar aceste trăsături le aduc o stare de bine. Acești nativi sunt fericiți când scapă de niște frustrări sau limite.

CAPRICORN

Capricornii caută în permanență să creeze un echilibru în viața lor atunci când vine vorba de muncă. Ei sunt cei mai fericiți atunci când reușesc să împlinească acel absolut între profesie și familie.

VĂRSĂTOR

Nativii din zodia Vărsător sunt fericiți atunci când ies cu capul sus dintr-o situație dificilă.

PEȘTI

Pentru Pești, fericirea persoanelor la care ei țin cel mai mult le aduce și lor sentimentul de fericire.