Sfatul zilei 22 Iunie 2021. Zodia care primeste o veste frumoasa

1.037

Sfatul zilei 22 Iunie Berbec

S-ar putea ca astăzi să ți se arunce câteva cuvinte grele din partea unei persoane la care te aștepți cel mai puțin. Încearcă să nu pui la suflet, pentru că acele vorbe nu sunt spuse cu credință, ci sunt aruncate la nervi, stres și oboseală.

Sfatul zilei 22 Iunie Taur

Fii puțin mai atent la ce se întâmplă în jurul tău și învață că nu tot ce zboară se mănâncă! Încearcă să înveți să separi ce e bine de ce e rău și să iei în considerare doar sfaturile bune, transmise din suflet. Nu te mai implica emoțional pentru toată lumea, pentru că vei pierde esența lucrurilor, iar la un moment dat vei obosi să te mai faci prezent și nu vei reuși să delimitezi ce trebuie neapărat făcut de ceea ce e opțional, iar din acest motiv, se vor porni discuții în contradictoriu.

Sfatul zilei 22 Iunie Gemeni

Încearcă să fii mai serios în relația cu șefii și colegii și să îți vezi lungul nasului. Dacă ai intrat în grațiile cui trebuie, asta nu înseamnă ca îți poți permite orice și cu oricine. Riști să creezi, fără voia ta, un adevărat scandal care va veni la pachet cu anumite consecințe neplăcute și nu vei ști pe unde să mai scoți cămașa. Ocupă-te de treburile tale și du până la capăt sarcinile care ți-au fost atribuite.

Sfatul zilei 22 Iunie Rac

Nu te mira că vei avea parte de ceva ghinion o perioadă, pentru că este din cauza karmei. O greșeală din trecut sau un episod mai puțin plăcut se va întoarce împotriva ta exact ca un bumerang. La momentul respectiv ți-a fost de folos și nu te-ai gândit nici la modul cum ai ajuns acolo și nici la consecințe. Acum ai grijă ca acest lucru să nu fie folosit împotriva ta și să nu rămâi blocat în această etapă. Lucrurile atât bune, cât și cele rele, mereu vor veni și vor pleca.

Sfatul zilei 22 Iunie Leu

Ia seama la vorbe și gesturi. Nu li se pare tuturor că ești amuzant în anumite momente și riști să jignești sau să cazi în penibil în fața anumitor persoane. E ok să faci glume, dar fă-le cu măsură, cu cap și cu bun-simț. Nu te mai lăuda când nu este cazul și nu mai vorbi mult, prost și fără rost.

Sfatul zilei 22 Iunie Fecioară

În ultimul timp, serviciul ți-a acaparat toată atenția. Încearcă, după program, să petreci câteva momente cu persoana iubită, pentru că, deși nu îți spune pentru a nu te deranja, se simte neglijată. Ai nevoie de ea, pentru că va fi singura persoană care îți va sta mereu alături, atât la bine, cât și la greu.

Sfatul zilei 22 Iunie Balanță

Nu ai cea mai bună dispoziție, dar încearcă să nu te enervezi și să intri în conflict cu alte persoane. Meriți o explicație pentru ce s-a întâmplat. O explicație sinceră. Discută rațional și diplomatic, fără să degenereze într-un conflict. Toate au o rezolvare.

Sfatul zilei 22 Iunie Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt sensibili însă rar își vor expune sentimentele în fața cuiva. Au tendința de a ierta foarte rar greșelile celor din jur, căutând metode de răzbunare. Piatra potrivită unui Scorpion este topazul, iar ca meserii îi putem vedea drept: grădinari, polițiști, arhitecți, arheologi, nutriționiști.

Te confrunți cu o problemă de sănătate pe care nu trebuie să o ignori. Aceasta îți dă bătăi de cap și nu te lasă să îți duci până la capăt planurile. Rezolvă problema din timp, pentru a nu se complica lucrurile.

Sfatul zilei 22 Iunie Săgetător

Cheltuielile de abia acum încep. Nu te speria și reacționează cu cap. Tratează pe rând fiecare subiect și nu te preocupa, pentru că vei găsi soluții la toate problemele financiare peste care vei da.

Sfatul zilei 22 Iunie Capricorn

Vorbește cu cineva. Nu te închide în tine însuți, pentru a nu te pierde și a nu te îmbolnăvi. Vorbește cu părinții, cu persoana cu iubită, cu prietenii, iar dacă nu poți cu aceștia, apelează la un specialist sau la un preot. Cu oricine ai vorbi, încearcă să te descarci și să te răcorești. Nu te teme că vei fi judecat, pentru că nimeni nu are acest drept.

Sfatul zilei 22 Iunie Vărsător

A venit momentul să îți îndrepți atenția și către casă. E timpul prielnic să te apuci să faci ordine prin interior și, de ce nu, poate de ceva renovări. Nu te teme să ieși din obiceiurile tale și încearcă ceva îndrăzneț! Adaugă un strop de culoare și nebunie. Acest lucru te va ajuta să ai o stare de spirit mult mai bună.

Sfatul zilei 22 Iunie Pești

Cineva, o persoană din grupul tău de prieteni sau dintre colegii de la serviciu, dă semne că are anumite sentimente mai puternice pentru tine. Nu ignora semnele și, eventual, discutați! Dacă sentimentul este reciproc, nu te teme să îi arăți. Merită încercat!