Oana a spus adevarul! Motivul pentru care Oana Zavoranu a divortat de Pepe: Nu suporta sa…

1.026

Oana Zavoranu a dat cartile pe fata si a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a divortat de Pepe.

A fost invitata in podcastul lui Catalin Maruta si a profitat de aceasta ocazie ca sa lamureasca o poveste veche, dar care o urmareste si acum, la 11 ani de la divort.

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai controversate cupluri. În 2006, cei doi s-au căsătorit în secret, iar cinci ani mai târziu au anunțat că mariajul lor a ajuns la sfârșit.

Au apărut tot mai multe bârfe atunci legate de separarea lor, dar se pare că între ei chiar au fost probleme reale, pentru că amândoi se gândeau la despărțirea și nu mai puteau continua.

Pareau cuplul perfect, dar au ajuns sa se desparta cu mare scandal. Iubirea s-a transformat in ura, iar razboiul dintre cei doi fosti soti a continuat de-a lungul timpului. Ce a dezvaluit acum bruneta, de fapt, despre Pepe?

S-a aflat adevarul! Motivul pentru care Oana Zavoranu a divortat de Pepe

”Divorteaza Oana Zavoranu de Pepe. Eu am divortat de el inainte lui, dar el nu stie. Nu sunt nebuna. El a divortat pentru ca eu nu am mai vrut ca el sa ma ierte. N-am sa neg niciodata ca ne-am iubit si ca a fost o relatie foarte frumoasa.

Nu a divortat Pepe de Oana, a divortat Oana de Pepe. Nu era ranit. Un om ranit se ascunde, nu era ranit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am casatorit din ambitie cu altcineva. Am stat cativa ani de zile pana cand l-am gasit pe al meu pe care il iubesc pe bune”, a declarat Oana Zavoranu.

”El nu suporta ca eu sa ma pup, eram actrita. M-a pus in niste situatii foarte delicate fata de producatori, care imi ziceau ca sunt rol prinicipal si ca nu puteau sa stinga lumina. Si el avea videoclipurile lui, in care se imbulina cu alea.

Se pupa si el cu altele, dar eu nu i-am zis ca doarme pe balcon. M-a pus sa aleg intre el si cariera si l-am ales pe el, constransa de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niste trenuri importante. Eu nu i-am zis lui sa renunte la cantat”, a mai spus focoasa bruneta.

După divorț, Pepe a mărturisit că nu o mai simțea pe soția lui ca înainte, pentru că se lăsase dusă de valul proceselor pe care le avea cu mama ei.

Mai mult, el își dorea o familie, copii, iar Oana nu se gândea deloc la asta și nu îi oferea afecțiunea de care avea nevoie artistul, motiv pentru care s-a gândit că i-ar fi mai bine singur, pentru că nu mai putea suporta tratamentele soției.

“De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa.

I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul”, a spus Pepe.