Andreea Raicu, bunică la 42 de ani! Puțini știu despre fiica ei secretă, Maria

3.281

Andreea Raicu a devenit bunică la cei 42 de ani ai săi! Pare ceva incredibil, dat fiind faptul că puțini știu de fiica ei Maria, pentru care frumoasa vedetă TV joacă cel mai important și responsabil rol al vieții, și anume – cel de mamă.

Puțini știu despre fiica secretă a Andreei Raicu! Totul a început în urmă cu mai bine de 15 ani, atunci când Andreea Raicu a devenit mamă de la distanță pentru Maria, o fetiță care la aceea vreme trăia într-un centru de plasament.

Și chiar dacă anii au trecut, iar Maria a crescut frumos, iată că Andreea Raicu a păstrat legătura cu fetița care între timp a devenit mamă. S-a întâmplat chiar la sfarsitul anului trecut.

Andreea Raicu, despre fiica secretă Maria. Chiar Andreea Raicu a povestit experiența emoționantă cu Maria, pe blogul ei.

„Parca o vad pe micuta Maria care ma astepta in urma cu 15 ani la usa centrului Macrina cu bagajelul facut. Stia ca vin in Ajunul Craciunului sa o iau pentru doua saptamani, cat dura vacanta, zile care aveau sa ne schimbe viata amandurora.

Cu cateva zile inainte de Craciunul din acel an, am mers impreuna cu colegii de la Prima TV sa ducem cateva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grija Parintele Gabriel.

Pentru ca am observat ca una dintre fetite era destul de timida, m-am dus sa vorbesc cu ea. S-a lipit de mine si nu a vrut sa imi mai dea drumul, asa ca am tinut-o in brate pana in momentul plecarii. Au alergat dupa noi la poarta, nu voiau sa ne mai lase sa plecam.

I-am intrebat daca pleaca undeva de Craciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau parinti, urmau sa plece acasa.

Fetita timida pe care o tinusem in brate s-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu pleca nicaieri. Cred ca era singura care ramanea la centru. (..)”, a povestit Andreea Raicu despre prima întâlnire cu Maria.

Au urmat două săptămâni extrem de fericite atât pentru fetiță, cât și pentru Andreea Raicu.

„Dupa cele doua saptamani petrecute impreuna, ne-a fost cumplit de greu amandurora sa ne despartim, asa ca am promis ca ne vom vedea in weekend-uri, ceea ce am si facut.

Weekenduri, vacante si oricand ne gaseam un pic de timp liber eram impreuna. Maria deja facea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, in fiecare loc in care mergeam.

Opt ani am fost nedespartite, ani in care am trait atat de multe lucruri, experiente, vacante, calatorii care au creat o legatură incredibila.

Viata insa a avut niste planuri diferite de cele la care ma gandisem eu si, in urma cu sapte ani, desi nu intrase la liceu, Maria a ales sa plece de la centrul Macrina si ulterior sa merga undeva langa Constanta impreuna cu mama ei”, a povestit Andreea Raicu pe blogul personal.

Cum a devenit devenit Andreea Raicu bunică, la 42 de ani

Ani buni au trecut de atunci, iar fiica adoptată de Andreea Raicu a devenit mamă, fapt ce a făcut-o implicit bunică pe frumoasa vedetă de 42 de ani.

“In timp, am aflat ca a adus pe lume o fetita si ca locuieste in Constanta. Anul trecut, Craciunul ne-a facut un cadou minunat si ne-a adus din nou impreuna. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am impartit poze si multe aminiri. Mi s-a facut atat de dor de ea incat pe 30 decembrie am plecat la Constanta sa o vad, dupa 6 ani.

A fost atat de frumos. Legatura era acolo, nu se pierduse deloc. Micuta Maria crescuse, dar in bratele mele era la fel de mica.

Ieri ne-am vazut din nou. De data acesta a venit ea la mine si am petrecut o zi intreaga impreuna acasa, unde a crescut, in camera ei, in toate locurile care erau la fel pentru ea.

Am mers impreuna la aceeasi piata, am gatit impreuna si am povestit si ne-am uitat la poze.