Ce relație este, de fapt, între Andra și Andreea Bălan. Deși s-a spus că sunt rivale, jurata de la Te cunosc de undeva a spus adevărul

891

Le vezi zi de zi pe rețelele de socializare sau pe micile ecrane și cu siguranță le fredonezi piesele, însă puțini sunt cei care știu ce relație este, de fapt, între Andra și Andreea Bălan.

Deși s-a spus că sunt rivale, jurata de la Te cunosc de undeva a dezvăluit că ea și colega sa de breaslă sunt prietene de mai bine de 20 de ani. În secțiunea de comentarii, fanii le-au copleșit cu mesaje de laudă.

Iată ce le leagă pe Andra și Andreea Bălan, la mai bine de 20 de ani de carieră…

Fanii au rămas fără cuvinte.

Andra și Andreea Bălan se claseză în topul celor mai bune voci din România. Două artiste realizate din toate punctele de vedere, frumoase, dar mai ales, cu un succes colosal, puțini sunt cei care știu ce relație le leagă, de fapt, pe celebrele cântărețe.

Ei bine, chiar jurata de la Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, le-a dezvăluit celor din mediul online că între ea și Andra este o relație de prietenie de mai bine de 20 de ani.

Între Andra și Andreea Bălan este o relație de prietenie, deși s-a spus că sunt rivale

În dreptul unei fotografii postată pe contul său de Instagram alături de Andra, fiica sa, Eva, dar și micuțele Ella și Maya, Andreea Bălan a recunoscut că Andra înseamnă foarte mult pentru ea și și-a amintit cu drag momentele în care dormeau împreună în turnee.

Anii au trecut, iar cele două au devenit mămici, dar mai ales, femei în adevăratul sens al cuvântului, în comparație cu copilele de acum mai bine de două decenii.

”O poza cat o mie de cuvinte ✨ Andra inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii🤗❤️🥳 Ma bucur mult de fiecare data cand o revad🎤👏🏻”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram.

În secțiunea de comentarii, fanii nu s-au putut abține și s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai

frumoase și pline de cuvinte de laudă la adresa celor două artiste. Unii chiar și-au reamintit momentele în care artistele cântau una în deschiderea celeilalte, în concerte.

”Sunteti superbe ❤️❤️/ Parcă mă uit la voi și intru automat în trecut 😍Ce timpuri, ce mici erați, ce trec anii… Si uite că după 20 de ani sunteți top👏/ Așteptăm un duet❤️/ Cate fete frumoase!! 😍/

Ce frumoase sunteti!❤️/ Eu imi amintesc concertul din Timișoara de la turneul Andre cu Andra in deschidere.”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Andreea Bălan: ”Stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel”

Andra și Andreea Bălan își petreceau timpul în aceeași cameră de hotel

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bălan a povestit câteva întâmplări amuzante prin care a trecut alături de Andra Măruță. Se pare că cele două femei obișnuiau să petreacă destul de mult timp împreună, mai ales în perioada în care aveau concerte pe aceeași scenă. Cele două se întâlneau și povesteau tot felul de lucruri, ba chiar se sfătuiau una pe cealaltă.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Andreea Bălan le-a dezvăluit fanilor mai multe momente petrecute alături de buna sa prietenă, Andra. Atunci, jurata show-ului de pe Antena 1 a vorbit despre nopțile în care stăteau până târziu, la povești, în camerele de hotel.

”Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântăm pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel.

Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare data când mă întâlnesc cu @andra, am aceeași bucurie inocență că la 13 ani 🤗❤️🎼 Unele sentimente nu se schimbă niciodată chiar dacă trece timpul”, povestea jurata de la Te cunosc de undeva în urmă cu ceva timp. scrie spynews.ro