Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan? Ce se întâmplă între cei doi

1.020

Iulia Vântur a comentat zvonurile care au început să circule, în ultima perioadă, despre despărțirea de actorul Salman Khan. Vedeta a explicat de ce a rămas în țară mai multă vreme decât de obicei.

Despre Iulia Vântur se știe că trăiește, de mai mulți ani, o idilă cu Salman Khan, vedeta filmelor de la Bollywood. Cei doi locuiesc în India, dar periodic, românca mai revine în țară pentru a rezolva anumite probleme.

Așa s-a întâmplat și de această dată, doar că șederea s-a prelungit mai mult decât de obicei, iar acest lucru a dat apă la moară speculațiilor legate de despărțire.

Fosta prezentatoare de televiziune este foarte discrete în privința vieții sale personale, iar informațiile despre evoluția relației sale cu Salman Khan sunt extrem de puține.

Din acest motiv, faptul că se află de atât timp în țară, singură, i-a făcut pe mulți să creadă că idila cu starul indian de film a ajuns la final. Mai ales că Iulia Vântur a fost surprinsă singură la un restaurant din Capitală.

Explicațiile vedetei
Vedeta a explicat că îi place să petreacă timp singură, la restaurant sau la cafenea.

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, a spus Iulia Vântur.

Ea a respins speculațiile cu privire la despărțirea de Salman Khan, precizând că, dimpotrivă, acesta o sună tot timpul ca să revină în India.

„Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, a declarat Iulia Vântur la Vorbeşte lumea.

Despre experiența din India

Cu acest prilej vedeta a povetit că i-a fost dificil să se adapteze la obiceiurile din India, însă această experiență a ajutat-o să se dezvolte emotional.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus.

Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mă am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație”, a mai spus Iulia Vântur.