Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

1.688

Oana Zăvoranu a vorbit la podcast-ul lui Cătălin Măruță despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Vedeta a mărturisit că problemele cu mama sa, cu fostul soț și cu vrăjitoarele au făcut-o să clacheze și să ia hotărârea radicală!

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. Totuși, mai multe persoane au spus la acea vreme că totul a fost regizat și că vedeta nu a avut nicio clipă intenția să moară.

„A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat.

S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat.

Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta.

Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”‘, a declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta a mai mărturisit că se simțea epuizată, că ajunsese la capătul puterilor din cauza problemelor cu mama ei, cu fostul soț și cu vrăjitoarele, motiv pentru care și-a dorit să încheie socotelile cu viaţa:

„Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi.

Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta atunci când a decis să caute ajutor la vrăjitoare.

„Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla. A fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine… acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla.

Practic, a fost un șoc pentru toată lumea: Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată. Cei mai mari dușmani, de la un anumit moment, au fraternizat, și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț, și mama ta”, a povestit vedeta.

Oana a dezvăluit faptul că, de fapt, nu ea a fost cea care le-a căutat pe vrăjitoare, ci ele au căutat-o pe ea, intuind stările prin care trece.

„Ăla a fost momentul în care, oricum, vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi… toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare ungher”, a spus Oana Zăvoranu