Culiță Sterp, la un pas de tragedie la volan: „Am ajuns toți la spital”! Ce a facut mama Geta

1.124

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți maneliști din țară. Celebrul interpret de manele se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni și de curând a devenit și tătic. Totuși, a trecut și prin experiențe neplăcute și grele. A fost la un pas de tragedie, după ce a fost implicat într-un accident grav.

Putina lume stie aceste detalii despre fostul Faimos de la Survivor Romania 2021. Culita si Daniela au povestit un episod mai putin fericit din viata artistului care s-a intamplat in urma cu cinci ani.

Culiță Sterp a vorbit despre un tragic accident rutier în care au fost implicați și frații lui. Fostul faimos de la Survivor România a vorbit, într-un vlog postat recent pe Youtube, despre faptul că a adormit la volan, fiind mai apoi la un pas de tragedie. Incidentul a avut loc în anul 2012, când artistul și frații lui se întorceau de la mare.

Culiță a adormit la volan

Culita si fratii lui se intorceau de la mare si mai aveau cam 15 kilometri pana sa ajunga acasa, insa fostul Faimos a adormit la volan si s-a intamplat nenorocirea. Si atunci, Daniela a fost prima persoana care a venit la spital la ei sa vada cum sunt.

Culita Sterp, marturii sfasietoare despre accidentul de masina suferit. Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani.

Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot.

Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”.

Am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat…era…Ileana..foarte urât…Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital. A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca…

Culiță Sterp și-a adus bebelușul acasă

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima dată. Manelistul este în culmea fericirii de când a venit pe lume băiețelul său, pe cale naturală. Artistul are un copil de nota 10 și 4 kilograme, care acasă a fost așteptat de toată familia, așa cum se cuvine.

Camera lui a fost decorată cu foarte multe baloane, iar părinții au postat imediat imagini pe rețelele de socializare.