Cu ce se ocupa parintii Loredanei Groza

11.401

Loredana Groza este, fara indoiala, cea mai cunoscuta, indragita si apreciata artista din muzica romaneasca.

Lory se poate mandri cu o cariera solida, o viata de familie linistita si discreta, dar si cu doi parinti minunati.

Loredana Groza, in varsta de 48 de ani, are cu cine semana, atat fizic, cat si din punct de vedere al caracterului, al responsabilitatii si perseverentei de care a dat dovada in cariera.

Parintii artistei sunt inca in putere si surprind prin forta de care dau dovada in planul muncii, dar si prin relatia solida pe care au reusit sa o cladeasca in cei 52 de ani de la casatorie.

Parintii Loredanei Groza locuiesc in Bacau, mama sa fiind invatatoare, iar tatal sau fiind scriitor: „Parintii mei sunt Vasile si Leonida Groza si sunt niste moldoveni.

Suntem din judetul Bacau. Mama mea este invatatoare si inca profeseaza. Tata este scriitor si este membru in Uniunea Scriitorilor”, – a marturisit Loredana Groza intr-o emisiune de televiziune.

“Parintii mei m-au alintat, chiar daca nu erau bogati. Incercau sa imi faca pe plac. Daca doream o papusa, ma rugam la Mosul sa mi-o aduca. Si faceau eforturi sa o am. Dar pentru asta a trebuit sa fiu cuminte si sa invat bine mereu”, declara artista acum cativa ani.

Loredana Groza a făcut un gest emoționant pentru tatăl ei. Celebra cântăreața i-a cumpărat tatălui ei, Vasile Groza, un bolid pe 4 roți. De altfel, artista nu uită de unde a plecat și cui trebuie să îi fie recunoscătoare, astfel că, prin diferite gesturi, aceasta le demonstrează părinților săi cât îi iubește. De asemenea, și aceștia au făcut tot ce au putut pentru ea, căci, din poveștile cântăreței, de Crăciun, dacă dorea ceva anume, aia primea.

Tatăl Loredanei a fost surprins plecând de la vila din Pipera, acolo unde locuiește solista, împreună cu soțul și fiica lor, Elena. Însă Vasile Groza nu a plecat de acolo cu un mijloc de transport în comun sau un taxi, ci cu o frumusețe de BMW X5, în valoare de 50.000 de euro, condus de un șofer.

Tatăl Loredanei a publicat patru volume de poezie si a scris nenumarate piese de teatru pentru copii. El a fost distins cu Diploma de excelenta in cultura acordata de Societatea Culturala Apollon pentru intreaga activitate literara, in anul 2010.

Inainte sa se pensioneze. Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confectii Industriale Onesti, iar sotia sa a fost invatatoare. In prezent, amandoi au grija de nepotii lor: fiica Loredanei, Elena (20 de ani), si baietelul lui Cristi Groza, fratele artistei.

Loredana Groza tinde sa puncteze acelasi mariaj armonios si de lunga durata cu sotul sau, Andrei Boncea, cei doi fiind casatoriti de aproximativ 20 de ani.

Au impreuna o fiica, pe nume Elena, o domnisoara frumoasa, care anul acesta va implini 21 de ani. In ultima perioada, Lory isi petrece vacantele alaturi de fiica sa, vizitand cele mai exclusiviste locuri din lume.