Reacția neașteptată a Loredanei Groza, după ce un fan i-a spus că e ”artificială”! Cum i-a răspuns vedeta

2.298

Loredana Groza are 50 de ani și vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr. Artista nu se dă în lături de la tot felul de lucruri îndrăznețe și demonstrează tuturor că are un spirit tânăr.

Loredana Groza rupe normele și surprinde cu fiecare apariție, mai ales în mediul online, unde are parte și de reacțiile, la cald, ale fanilor. Arată într-un mare fel, se îmbracă provocator și pe oriunde ar merge, întoarce capete. Nu există să treacă neobservată. La fel de comentate sunt și postările artistei, mai ales cele de pe Instagram, unde fiecare detaliu legat de chipul sau de corpul Loredanei Groza, este intens dezbătut.

Artista este foarte activă pe rețelele sociale unde postează des poze cu ea, în fel de fel de ipostaze, locuri și ținute. Nu e chip să apară o poză nouă și să nu fie dezbătută de către cei care o urmăresc pe Internet. La o postare recentă, Loredana i-a stârnit pe fani, care nu s-au sfiit să-și spună părerea, aprobatoare sau nu, la adresa ei.

Sunt 1000 de poze pe internet cu ea din trecut… arată mai tânără în prezent decât acum 10 ani… zici că și-a făcut transplant facial… și nu e treaba mea, dar nu îmi plac persoanele neasumate, de aceea nici nu o urmăresc, a scris cineva pe profilul Loredanei.

Loredana Groza a publicat mai multe fotografii pe pagina sa de socializare, iar aceasta e din nou în centrul atenției după ce s-a afișat complet transformată. Bineînțeles, criticile nu aveau cum să nu apară, iar vedeta a avut o reacție neașteptată și i-a răspuns unuia dintre fani.

Loredana Groza face ce face și mereu e în centrul atenției, iar de această dată în urma unor fotografii cu ea în care apare cu un look cu totul diferit, motiv pentru care nu doar că a primit o mulțime de aprecieri, dar nici criticile n-au ocolit-o.

Unul dintre fani i-a spus că este foarte artificială și se întreabă dacă nu cumva aceste schimbări au interventit și asupra spiritului, însă iată că Loredana Groza i-a răspuns așa cum nimeni nu se aștepta.

Vedeta spune încă o dată că nu este vorba despre nimic artificial și că nu a intervenit cu nimic, iar spiritul și corpul ei eu rămas aceleași ca și înainte.

”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”, i-a spus Loredana Groza fanului.

Deși a depășit vârsta de 50 de ani, Loredana Groza pare a fi mai tânără de la o zi la alta, asta deoarece vedeta are foarte mare grijă de corpul ei și felul în care arată, ea surprinzând de fiecare dată cu apariții care mai de care.

Totuși, ea a ținut să mărturisească într-un interviu acordat pentru Antena Stars că nu a intervenit în niciun fel asupra corpului său, că nu are nicio intervenție estetică și nici că s-ar fi operat, însă a ținut să spună că nu este împotriva acestui aspect.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.

Ești din ce în ce mai frumoasă și întinerești!, iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana la poză.

Vedeta nu pare deranjată deloc de comentariile negative. Ea a spus, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu s-a operat, doar face sport, meditație și are grijă la alimentație.