Ce nu a funcționat, de fapt, în mariajul Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav. Vedeta face dezvăluiri surprinzătoare: „Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise”

822

În 2013, Bianca Drăgușanu și Vitctor Slav ajungeau în fața altarului și își jurau iubire pe vecie.

Planul nu le-a ieșit și astfel în 2014 au ajuns să divorțeze, deși au împreună o fetiță. Cu toate acestea, relația dintre ei a fost mereu una matură și bazată pe respect.

Recent, într-o emisiune TV, blondina a vorbit despre bărbații cu care a fost implicată într-o relație și care și-au pus amprenta asupra ei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, însă a fost nevoie de mult mai mult decât atât pentru ca relația lor să funcționeze.

Deși, la început, chimia dintre ei a fost foarte mare, ulterior, focul a început să se stingă și la fel și sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt.

Tocmai de aceea au ajuns la concluzia că divorțul ar fi singura soluție pentru ei. Cu toate acestea, există un omuleț foarte important, Sofia, care îi va ține legați pe vecie. Și pentru asta, Bianca și Victor au lăsat toate neînțelegerile la o parte și își dau silința să aibă o relație frumoasă.

Care a fost motivul despărțirii dintre Bianca și Victor Slav

Cu toate că la momentul respectiv dragostea dintre ei era mare și amândoi radiau de fericire, despărțirea a fost inevitabilă. Acum,

la aproape 7 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu spune ce n-a mers în relația cu Victor Slav, dar recunoaște faptul că ea a fost cea care a ales să pună punct mariajului, deși prezentatorul TV a mai luptat.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.