Salariul jenant pe care-l primea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar! În 6 ani, faimoasa nu a mers nici măcar o dată să ceară mărire!

2.782

Elena Marin de la Survivor România 2021 a fost asistenta lui Mihai Morar timp de 6 ani, la emisiunea pe care acesta o realiza la un post de televiziune.

Elena Marin a devenit asistenta lui Mihai Morar în anul 2014 și a rămas în această poziție până în 2020, atunci când show-ul de televiziune a fost oprit.

În tot acest timp, Elena s-a dovedit a fi o angajată model, care nu a făcut probleme, nu a întârziat de la program și nu a lipsit decât arareori iar atunci a făcut-o motivat.

Elena Marin nu s-a plâns că are un salariu atât de mic

Elena a venit la ”Răi da’ buni” după câteva nume grele din showbiz, cum ar fi Marina Dina sau Rodica Miron, care i-au fost asistente lui Morar înaintea ei.Actuala faimoasă a reușit însă să le facă rapid uitate pe acestea și și-a găsit în scurt timp drumul către inimile telespectatorilor.

Interesant este că ambiția Elenei de a-și demonstra calitățile pe micul ecran nu au depins niciodată de un onorariu pe măsura prestațiilor ei. Din contră, ea a avut un salariu mai degrabă modest pentru lumea televiziunii, care nu-i acoperea nici pe departe nevoile financiare.

Conform unor surse din respectivul post de televiziune, Elena Marin primea lunar un salariu de aproximativ 500 de euro și nu a mers niciodată să ceară o mărire de salariu.

În schimb, Elena a strâns experiență, sperând ca într-o zi să dea lovitura, lucru care s-ar putea întâmpla chiar sâmbătă seara, la finala Survivor. Ar fi o posibilă încununare a unei cariere la care a muncit mult și pe care a început-o încă de copil.

Adevărul despre cariera Elenei Marin
Elena Marin a început să practice sport încă din școala generală, atunci când a început gimnastica artistică și a continuat cu dansul sportiv.

Ea a ajuns la nivel de performanță în acest sport, având în prezent și licență de instructor. Faimoasa chiar a predat dans sportiv la câteva grădinițe și o agenție de modele pentru copii.

De asemenea, ea a cochetat în adolescență cu modellingul (a urmat școala lui Costin Mărculescu) dar și cu muzica, ea făcând parte din ansamblul Ciocârlia.

Cu timpul s-a îndreptat către dans modern, sub îndrumarea lui CRBL și a făut parte din trupa acestuia, Big Bounce. Ulterior a absolvit Școala de Balet ”Floria Capsali”, sub îndrumarea profesoarei Anca Mandrescu și a intrat în corpul de balet al Operei Române.

Are la activ și câteva experiențe ca actriță în seriale precum. ”Secretul Mariei”, ”Burlacii” sau ”Spitalul de Urgență”, roluri în foarte multe videoclipuri ale cântăreților de la noi și apariții ca dansatoare în show-uri de la TVR sau Antena 1: ”Revelionul Magic”, ”Surprize, surprize”, ”Genialii”. ”Te cunosc de undeva” sau ”XFactor”.