Bărbatul pe care Mirabela Dauer l-a iubit cel mai mult: ”A murit, dar ne vom revedea undeva”

622

Mirabela Dauer a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Totul s-a întâmplat în urmă cu 21 de ani.

Bărbatul pe care Mirabela Dauer l-a iubit cel mai mult: ”A murit, dar ne vom revedea undeva”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite artiste din România. Dincolo de fericirea pe care o afișează pe chip, mereu, cântăreața în vârstă de 74 de ani ascunde și tristeți.

Unul dintre regretele sale este că s-a despărțit de un fost iubit, care acum nu mai este în viață. Mirabela Dauer spune că pe el l-a iubit cel mai mult dintre toți bărbații cu care a trăit povești de dragoste.

Acum 21 de ani, Mirabela Dauer a rupt o relație cu un bărbat despre care are doar cuvinte frumoase de spus. Este vorba despre un fost iubit, din America, pe care ea l-a părăsit pentru a-și continua cariera muzicală în România.

El nu a dorit să vină cu ea în țară și, deși îi împărtășea sentimentele, cântăreața și-a pus mai presus profesia.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000.

Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, scrie Cancan.

Dacă ar da timpul înapoi, Mirabela Dauer nu ar mai proceda la fel și a mărturisit că fostul iubit american a reprezentat pentru ea bărbatul cu care s-ar fi dus a treia oară în fața altarului. Când a auzit că a murit, solistei nu i-a venit să creadă și a depășit cu greu episodul.

„Din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară.Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm.

Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai adăugat celebra artistă.

Mirabela Dauer, ghinionistă în dragoste
Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu Willy Dauer, dar nu au stat decât cinci ani împreună. După primul turneu al cântăreței au intentat divorț.

A doua oară, din 1972 până în 1980, Mirabela Dauer s-a căsătorit cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română.

Din mariajul lor a rezultat un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas în custodia lui Dan Traian Popovici. Bărbatul ar fi fost extrem de violent cu artista, chiar ar fi agresat-o și cu fierul de călcat.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”,a mărturisit Mirabela Dauer.