Cristina Șișcanu, criticată după ce a pozat în costum de baie. „Nu apari așa dacă îți respecți soțul”

688

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor s-au bucurat de o vacanță pe litoralul românesc. Vedeta a pozat într-un costum de baie negru, la plajă, iar fanii au reacționat. Unii au felicitat-o pentru cum arată, alții i-au criticat apariția.

Temperaturile ridicate din termometre i-au făcut pe Cristina Șișcanu și pe soțul ei, Mădălin Ionescu, să se bucure de câteva zile de relaxare pe litoralul românesc.

Și fiica lor cea mică, Petra, i-a însoțit. Au stat la plajă, s-au relaxat, s-au bucurat de timpul liber în familie. Cristina Șișcanu nu a ratat ocazia și s-a fotografiat într-un costum de baie negru, în timp ce stătea la soare. A și urcat imaginea pe rețelele de socializare

„Prima ședere la plajă pe anul acesta”, a scris ea în dreptul postării.

Fanii au remarcat poza de pe Facebook și i-au oferit peste 2.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii.

Unii au felicitat-o pentru această apariție, alții au criticat-o.

„Ești superbă! Să ai o zi minunată! (…) Ești o femeie frumoasă” (…)

Dacă îți respecți soțul, nu te afișezi așa… și mai ales la vârsta ta! (…)
Ești cam grăsuță! (…) Plajă se face îmbrăcat? Ăsta nu e costum de baie”, au scris unii dintre urmăritorii vedetei.

Cristina este căsătorită de 10 ani cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță, Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, Filip și Ștefania, dintr-un mariaj anterior.

Dietă de slăbit recomandată de Cristina Șișcanu

Cele 25 de kilograme din timpul sarcinii au dispărut de pe silueta Cristinei Siscanu. Cine o vede, ar putea spune, fără îndoială, că nici pe departe nu a fost însărcinată vreodată.

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune”, a declarat Cristina într-un interviu mai vechi.

Mănâncă dimineața fulgi de ovăz sau ouă fierte

Imediat după sarcina, în numai câteva luni, Cristina Șișcanu a dat jos nu mai puţin de 10 kilograme. Ultimele însă i-au cam dat de furcă, motive pentru care a recurs la sport şi la dietă.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras.

La prânz, mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paşte integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina în urmă cu ceva timp.