Cine este mama lui Zanni, castigatorul Survivor Romania. Ti se face pielea de gaina daca citesti mesajul lui

558

S-a aflat cine este ‘mama’ lui Zanni, dupa ce el a postat o poza in care apare impreuna cu cea care l-a ingrijit ani de zile.

Mesajul care a insotit aceasta fotografie a fost cel putin la fel de emotionant, pentru admiratorii lui.

Castigatorul Survivor Romania a devaluit in numeroase randuri ca se deschide greu in fata celor din jur. Insa, in afara de gasca lui Velea, el mai are pe cineva alaturi.

Femeia din imagine nu este mama biologica a lui Zanni. Cu toate acestea, vedeta Kanal D o vede ca pe o mama de suflet.

Cine este mama lui Zanni, castigatorul Survivor Romania

Zanni a fost abandonat la orfelinat chiar de catre parintii lui, care au plecat in Grecia. Aici, a trait in niste conditii inumane. Chiar el a povestit despre cosmarul din orfelinatul in care a fost lasat.

”Am copilarit, am supravietuit pana la sase ani intr-un orfelinat. Zilele treceau fara sa facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce in cap care imi spunea ca este un loc pe pamantul asta si pentru mine.

Le-am facut pe toate. Am tuns iarba, am facut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior intr-un birou”, a marturisit Zanni, atunci cand era concurent la Chefi la Cutite.

Despre mama lui biologica nu a vrut sa povesteasca prea multe, insa a marturisit ca o vede ca pe o straina. Cea pe care o vede drept mama este o asistenta sociala, care l-a ingrijit ca pe propriul ei copil, in orfelinat.

Printre pozele mai vechi de pe contul de Instagram al lui Zanni se gaseste si imaginea in care apare alaturi de ea. ”Nu e mama (n.r. biologica), dar e mama”, a scris Zanni in dreptul fotografiei cu asistenta sociala. Cu siguranta, si ea a fost fericita dupa victoria lui Zannidache, de la Survivor Romania.