Câți bani i-ar da Victor Slav, lunar, Biancăi Drăgușanu pentru a o crește pe fiica lor Sofia. Blonda este nemulțumită de sume

546

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, în vârstă de cinci ani, îți petrece timpul atât la mamă, cât și la tată pentru a nu simți lispa vreunuia dintre părinți.

Însă, de curând, se pare că s-au declanșat anumite tensiuni cu privire la banii pe care tatăl îi dă divei să o întrețină pe Sofia cât timp stă la ea.

Surse apropiate lui Victor Slav au vorbit despre o nouă obsesie a Biancăi Drăgușanu- terorizarea fostului partener. Dacă în spatele acțiunilor vedetei se află gelozia, nu se știe, momentan, însă cert e că Victor Slav e stors de bani de fosta soție, care vrea să-i ofere fetiței sale „hăinuțe de la branduri de lux”.

După ce Victor Slav și-a refăcut viața și s-a implicat într-o nouă relație cu Selina, Bianca Drăgușanu a început să „îi scoată ochii din orice”, spun surse apropiate bărbatului.

Vedeta îi reproșează fostului soț că nu petrece mai mult timp alături de fiica sa, Sofia, în vârstă de 5 ani, și că nu se implică suficient, nici din punct de vedere financiar, în creșterea copilului.

Bianca Drăgușanu, extrem de mândră de rodul iubirii sale cu Victor Slav, ține să o afișeze pe micuța Sofia ori de câte ori are ocazia.

Vedeta din România o afișează pe micuță ori de câte ori are ocazia și împărtășește cu urmăritorii activitățile pe care le are cu ea. În urmă cu puțin timp, au apărut în presă informații cum că Victor Slav nu îi oferă Sofiei sume consistente.

Câți bani i-ar da Victor Slav Biancăi ca să aibă grijă de fiica lo Sofia

Bărbatul i-ar oferi micuței o pensie alimentară de 500 de euro, stabilită după divorțul pronunțat în 2018.

În realitate, acceași sursă menționată mai sus a dezvăluit că în urmă cu ceva timp că acesta i-ar da de fapt 200 de euro și uneori chiar mai puțin.

Surse din anturajul celor doi mărturisesc că blonda este nemulțumită de banii pe care îi primește, mai ales când a văzut că acesta pleacă în vacanțe cu actuala parteneră, semn că investește banii în altceva și nici nu petrece mult timp cu ea.

“Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani”.

De asemena, sursele au mai supus: “Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”.

Surse au mai declarat că Victor Slav încearcă să nu bage în seamă reacțiile fostei soții pentru a nu se naște scandal. Bărbatul nu este un tată neglijent, însă nu își permite să contribuie potrivit pretențiilor Biancăi Drăgușanu, mai spun sursele.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux, însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat.

Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, au spus sursele.