Cum a apărut Daniela Crudu pe plajă. Toate privirile au fost ațintite imediat spre costumul ei de baie. VIDEO

1.164

Daniela Crudu știe cum să își facă intrarea pe litoral! Bruneta nu se teme de o apariție ce o să îi lase pe toți cu gura căscată, așa că toate privirile au fost ațintite pe vedetă și costumul ei de baie minuscul, ce a pus-o în evidență.

Daniela Crudu, o nouă apariție inedită. Cum a apărut pe litoral

Daniela Crudu a plecat în vacanță! Bruneta a fost surprinsă pe litoral, dar multă lume știe că aceasta îmbracă piese vestimentare ce îi pun în evidență formele voluptoase atunci când se află în public. Nici acum nu s-a dezis de la regulă.

S-a întâmplat pe plaja de la Năvodari! Costum de baie alb, minuscul, silicoanele abia mai încăpeau în ”cupă”. Valurile au stropit-o cu nerv, dar ea nu s-a dat bătută! Daniela Crudu și-a făcut apariția și a tulburat liniștea de pe nisipul fin. Ochii s-au bulbucat, iar masculilor le-a fost tare greu să suporte ”chinul”, lângă soțiile pline de invidie.

Vedeta a fost văzută la mare de paparazzi, purtând un costum de baie alb, minuscul, format din două piese. Aceasta și-a schimbat de curând silicoanele, așa că privirile tuturor au fost ațintite asupra formelor pe care le are bruneta.

Zis și făcut. Și-a udat, pentru început, gleznele, a fâțâit puțin fundulețu-n vânt, apoi a tăiat valurile cu un spectaculos plonjon. Avea să iasă, apoi, și să facă show. A lovit apa cu picioarele, a scos limba, s-a strâmbat. S-a ondulat, sânii aproape i-au ieșit, tăind respirația bărbaților de pe șezlonguri, nu mai vorbim de norocoșii de lângă ea. Ceva o jenează, în zona intimă, și, fără ”milă” pentru bieții oameni, și-a tras slipul și a controlat!

Spectacolul nu-și anunța deloc sfârșitul. Și-a arătat posteriorul cum numai ea știe, și-a scos, din nou, pieptul în față, iar silicoanele XXL au devenit atracția plajei. Costumul îmbibat cu apă a fost flacăra care a declanșat incendiul. Lipit pe corp și devenind ușor transparent, imaginația masculilor chiar a luat-o razna.

Și ea, ”Cruduța”, știe bine asta. Așa că nu s-a oprit din jocul ușor înspre erotic. Prestația de zile mari s-a încheiat cu o piruetă la care toată plaja ar fi aplaudat! Apoi, Daniela s-a retras. Cu siguranță, vor urma alte reprize incendiare.

Daniela Crudu și-a făcut o operație la sâni în această primăvară, așa că a venit momentul să le dezvăluie tututor cum arată acum! Costumul de baie ales abia îi acoperea formele voluptoase, așa că bărbații nu au putut să nu o observe.

Daniela Crudu, despre noua intervenție. De ce a cerut ajutorul medicilor

Chiar dacă vedeta a ales să ajungă din nou pe patul de spital pentru a schimba forma sânilor, aceasta a dezvăluit că nu a avut neapărat o problemă, ci pur și simplu și-a dorit alte silicoane ce o pot mulțumi pe viitor.

„Nu am avut nicio problemă, pur și simplu mi-am dorit altă formă. O să se lase și o să aibă aspect natural. Astea sunt mai moi. Medicul mi-a spus că aceste silicoane nu sunt pentru oricine.

Dacă ai sânii lăsați, ele se lasă mai mult, pentru că sunt niște silicoane mai moi. Mă plictisisem de forma aia rotundă. La sâni nu mă mai operez, că am trei operații. Însă dacă apare ceva nou, de ce nu.”, a spus Daniela Crudu, în emisiunea Xtra Night Show.

Câte operații are Daniela Crudu

Daniela Crudu a fost ținta criticilor atunci când vine vorba despre aspectul ei. Mulți fani i-au spus că a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice, așa că bruneta a reacționat imediat, explicând ce se întâmplă cu ea, de fapt.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii.

Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. „Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea’. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vedere. A, şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.”, mărturisea vedeta în trecut.

Sursa: CanCan.ro