Horoscop 24 septembrie prezentat de Neti Sandu. Trei zodii dau lovitura și primesc bani

1.335

Horoscop 24 septembrie, prezentat de Neti Sandu.

E bine să ne dozăm eforturile c-avem tendinţa să rezolvăm mai multe treburi deodată, dar e de preferat să le facem pe rând.

Vibraţia zilei este 6 şi avem acces la armonia universală.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 BALANŢA

Vă asociaţi cu nişte prieteni ca să vă umpleţi frumos timpul liber, că vreţi să vă dezmorţiţi.

Vă-ngrijiți şi de sănătate, să fiţi buni, zdraveni şi să se bucure şi ai voştri de atenţia voastră că o să ţineţi morţiş să vă faceţi cu toţii nişte investigaţii medicale.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 SCORPION

O să-i cereţi şefului nişte înlesniri, poate şi bani, dacă simţiţi c-aveţi şanse, dacă nu, nu prea merge.

O să primiţi nişte oferte de lucru şi o să faceţi o selecţie riguroasă, că nu prea sunteţi dispuşi să mai cedaţi, să lăsaţi de la voi c-aţi tot făcut treaba asta.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 SĂGETĂTOR

Proiecte noi la orizont şi dacă rezonaţi cu vreunul o să vă alegeţi o variantă, că s-aveţi de unde să luaţi bani.

Vă-ntâlniţi cu prietenii c-aţi pus la cale o preocupare de grup, poate fi o excursie, sau e un sport de echipă care v-ar revigora.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 CAPRICORN

Poate va invita cineva în alt oraş şi vă duceţi în week-end, dacă nu sunteţi în concediu – vedeţi voi!

Faceţi monetarul să vedeţi de câţi bani mai aveţi nevoie ca să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi să daţi o fugă şi la munte, ori la malul mării la noi, în altă parte.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 VĂRSĂTOR

O să vă socotiţi banii să vedeţi cum staţi, dacă puteţi evada spre o zonă de agrement sau mai bine vă puneţi casa la punct.

O să daţi curs unei invitaţii prin ţară că e vreun sărbătorit zilele astea şi nu vreţi să rataţi şi o plimbare ca să mai uitaţi de stresul cotidian.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 PEŞTI

E cineva care vă scoate la cafea să discutaţi între patru ochi despre o chestiune de principiu – ca să puteţi lua, apoi, o decizie.

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi măcar pe o perioadă scurtă de timp şi o să câştigaţi bani, chiar şi din concediu, dacă puteţi munci online.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 BERBEC

Poate v-aţi propus să faceţi nişte schimbări în locuinţă, să duceţi şi maşina în service şi dacă da semne de oboseală, vă luaţi alta.

Apare ceva nou la serviciu şi o să vă luptaţi cu un volum mare de treburi, poate fi un proiect nou-noutz care să vă dea ceva bătaie de cap.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 TAUR

Se pare că traversaţi o perioadă agitată în cuplu, dar dacă-i înţelegeţi problemele partenerului o să fie linişte şi pace.

Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să porniţi la drum, deşi nu era vorba de-aşa ceva, dar e o invitaţie incitantă de la cineva care nu suportă un refuz.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 GEMENI

E posibil să angajaţi o firmă să rezolve nişte probleme acasă, dacă voi nu vă pricepeţi.

E o nevoie interioară să vă implicaţi în diferite activităţi şi creative şi reacreative, şi dac-aveți ocazia să-i cooptaţi şi pe copii o să fie şi mai bine

HOROSCOP 24 septembrie 2021 RAC

Se poate s-aveţi musafiri azi, mâine şi o să tot pregătiţi diverse, poate pentru c-aţi terminat curăţenia, sau că v-aţi luat lucruri noi prin casă, ori o casă chiar.

Se-nunță câştiguri băneşti, poate recuperaţi şi din urmă, dar se-ntrevede şi o mărire de salariu, poate pentru că vă mutaţi la alt serviciu şi o s-o duceţi mai bine.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 LEU

Or să vă intre bani, poate fi chiar o mărire de salariu, şi o să adunaţi şi de prin alte părţi nişte sume de bani.

Vă adunaţi toate resursele pentru o relansare c-aveţi potenţial şi nu vreţi să rataţi şansele care vă ies în cale, că e o conjunctură favorizantă.

HOROSCOP 24 septembrie 2021 FECIOARĂ

Poate faceţi nişte achiziţii pentru casa c-aţi scos tot ce nu va mai trebuia şi reamenajaţi, frumos, interiorul.

Demaraţi proiecte noi care să vă ridice cota valorică, să vă sporiţi veniturile, c-o să lucraţi şi în particular c-aveţi energie şi n-aţi fugit niciodată de muncă.