De ce femeile de 30 de ani atacă generația celor de 50 de ani?

Deja simt un flux de revoltă din partea femeilor tinere. Sunt dispusă să-l accept.

În această fotografie din vacanță am 51 de ani. Vreau să vă spun că foarte rar folosesc cosmetice și nu utilizez Photoshop-ul. Ce este în neregulă cu mine?

De ce femeile de 30 de ani, literalmente, atacă generația noastră? În fiecare zi întâlnesc articole despre ce pot purta femeile după 40, 50, 60 de ani. Probabil autorii acestor articole au cele mai bune intenții. Dar se întâmplă exact opusul.

Fără să conștientizeze ne umilesc, de parcă pe frunțile noastre ar exista un semn că nu mai suntem frumoase. Atunci când suntem limitate în alegerea hainelor, ne simțim ofensate. Sau credeți că nu înțelegem ce ni se potrivește și ce nu?

De ce credeți că eu nu pot purta o fustă mini sau un decolteu deschis într-o zi fierbinte de vară? De ce există această de discriminare?

Oh da! Probabil cineva vrea să vadă numai fețe naive, lipsite de inteligență și experiență de viață. În acest caz, să nu privească în direcția noastră.

În plus, trebuie să recunoașteți că multe femei nici la tinerețe nu prea au cu ce se lăuda. Pentru că își lipesc genele, își acoperă fața cu tone de cosmetice, iar celulita o maschează cu ajutorul photoshop-ului.

Noi suntem frumoase, însă nu este o frumusețe de păpușă, ci reală, feminină. Am fost crescute și educate în acele vremuri în care se aprecia adevărata frumusețe, cea care se regăsește într-o stare bună de sănătate, mers grațios și privire înțeleaptă.
Loading...