Cum se simte Irina Columbeanu după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink. Ce a discutat Irinel Columbeanu cu fiica sa

877

Ce a discutat Irinel Columbeanu cu fiica sa, Irinuca.

Despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink i-a luat prin surprindere pe cei apropiați, chiar și pe Irinel Columbeanu, fostul soț al acesteia. Vedeta tv a decis să plece împreună cu fiica ei în Dubai, la sora ei, Ramona. Recent, fostul milionar a vorbit cu Irinuca.

Cum se simte tânăra? Ce a discutat Irinel Columbeanu cu fiica sa, Irinuca. Cum se simte tânăra după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Ce a discutat Irinel Columbeanu cu fiica sa, Irinuca. Monica Gabor și-a făcut bagajele și a plecat împreună fiica sa în Dubai, la Ramona. După ce s-a despărțit de Mr. Pink, vedeta a decis să se relaxeze într-o vacanță bine meritată. Vestea despărțirii celor doi i-a șocat pe prietenii celor doi, dar și pe Irinel Columbeanu.

Recent, fostul milionar a spus că nu a vorbit cu fosta soție de când s-a separat de iubitul ei, dar în schimb a vorbit cu fiica sa, Irinuca. Conform acestuia, tânăra se află în Dubai, alături de mama și mătușa sa.

”Nu am vorbit cu Monica după ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continuă să scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc să dezvălui unde se află în prezent, important este că e bine și atât.

Nu cred că vine în România vara aceasta, nici nu are cum să vină, nu vedeți și voi la televizor ce se întâmplă”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink

Referitor la despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink, Irinel Columbeanu a declarat că a rămas surprins de această situație, dar este încrezător că Monica va lua cea mai bună decizie și se va descurca pe viitor.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.

Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi.

Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica și Mr. Pink s-au despărțit după aproape 10 ani de relație, iar mai multe detalii șocante din relația lor au ieșit la iveală. Potrivit apropiaților acesteia, fosta divă de la Izvorani era controlată zilnic de milionar.

Se pare că cei doi aveau o relație foarte restrictivă, iar acest lucru a afectat-o pe Monica. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri”, a declarat unul dintre apropiații vedetei tv.