Bianca Drăgușanu, întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav. Ce i-a răspuns vedeta

12.698

Bianca Drăgușanu a fost pusă în dificultate, la un moment dat, de fiica sa, Sofia. Cea mică a sensibilizat-o pe mama ei cu o întrebare inevitabilă, de altfel. Anume, de ce nu mai poate forma o familie cu Victor Slav, tatăl ei. Iată cum a reacționat blondina la întrebarea fetiței!

Bianca Drăgușanu, întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav. Ce i-a răspuns vedeta

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, zilele acestea, că fetița sa, Sofia, a întrebat-o de ce nu pot locui împreună cu Victor Slav, ”ca o familie”. Totodată, cea mică și-a dorit să-și vadă părinții pupându-se. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, uimită fiind de gestul fetiței sale din relația cu Victor Slav.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui .Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe.

Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez ” , a mărturisit vedeta în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, scrie wowbiz.ro

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cunoscut pe ringul de dans de la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Ulterior, s-au căsătorit în 2013, nași fiindu-le Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo.

Ulterior, la câteva luni au divorțat, mai ales că au apărut imagini în care Bianca Drăgușanu l-a înșelat pe Victor Slav cu Adrian Cristea la Paris.

Mai apoi, s-au împăcat, fără se mai căsătorească, iar din relația lor a rezultat Sofia. Nu a durat mult relația, nici după împăcare, căci în 2014 s-au despărțit definitiv. În prezent, Bianca este împreună cu Gabi Bădălău, după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Victor Slav are și el o relație cu o femeie pe nume Ela.

“Pentru mine, Victor ramane un om special. Asa a fost sa fie ca noi doi sa nu mai fim casatoriti, insa eu nu am ce sa ii reprosez din multe puncte de vedere.

Relatia noastra s-a bazat pe respect, in atari conditii, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urate. Pe mine, el nu m-a atins nici macar cu o floare, sau vreun cuvant, m-a iubit si m-a respectat.

Altele au fost neintelegerile noastre, dar ne-am despartit prieteni, asa cum suntem si astazi”, a declarat Bianca Dragusanu.

„A doua casatorie fuse si se duse! Barbatii din viata mea m-au iubit exagerat si au dat in alte extreme. Dupa unii mi-a parut rau, si acum imi pare. Dar nu ma mai intorc. Sunt ca un calut salbatic, in momentul in care ma va imblanzi barbatul voi fi a lui.

Imi doresc o familie, liniste, tanjesc dupa Craciunul cu familia, cu copiii, la masa. Pot fi potolita prin iubire. Eu tanjesc dupa un echilibru. Barbatul din viata mea trebuie sa-mi puna lumea la picioare, sa ma faca sa ma simt ca o printesa, sa existe respect, loialitate si fidelitate.

Pentru viitorul meu sot centrul universului lui voi fi eu! Acum viata mea este in roz, e frumoasa, e cum mi-am dorit-o si cum o merit. In momentul de fata chiar cred ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele din toate punctele de vedere.

Mi se intampla exact ce-mi doresc, sunt fericita. Exista cineva in viata mea care ma face fericita. Sunt implinita din toate punctele de vedere.

Viata mea merge in directia in care trebuia sa mearga de mult”, spunea Bianca Dragusanu in emisiunea Teo Show.