Ce mai face Corina Dănilă. Actrița din “Numai iubirea” nu mai arată deloc așa

839

Corina Dănilă este o actriță îndrăgită în România, care a făcut furori în rolul Anei Dogaru din telenovela Numai iubirea.

Corina a fost unul dintre personajele principale ale acestei producții care a avut un succes teribil în țara noastră, fiind prima telenovelă românească.

După ce s-au încheiat filmările pentru Numai iubirea, Corina s-a numărat printre actorii care nu au mai revenit în alte producții. Viața ei s-a schimbat oarecum, pentru că ea a ales să se axeze pe teatru și desigur, și pe familie, pentru că a devenit mamă.

Ce mai face Corina Dănilă – Ana Dogaru din Numai iubirea

În timpul în care a dispărut de pe micile ecrane, Corina Dănilă s-a preocupat mult de aspectul ei fizic. Actrița a slăbit și este într-o formă de zile mari la cei 49 de ani pe care i-a împlinit în ianuarie. Nici culoarea părului nu mai este cea cu care s-a consacrat.

Corina Dănilă are proiecte în televiziune. Ea prezintă Gala umorului de la TVR 2, care recent a marcat finalul sezonului cu numărul 10.

Instagram will load in the frontend.

Pe rețelele sociale, Corina Dănilă postează poze de la teatru și din televiziune, însă nu este la fel de deschisă în ceea ce privește viața ei personală. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă.

Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu 20 de ani, cu un cunoscut prezentator tv de la știrile sportive: Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut la Pro tv. La acea vreme, Corina făcea naveta Chișinău- București.

Greu. Pentru că avem un cățel care trebuie scos afară de două ori pe zi, iar mașina de spălat nu funcționează singură, ea trebuie băgată în priză. De aceea, dar nu numai de asta, va trebui să fac niște drumuri acasă din când în când. Deocamdată, nu știu exact cât voi mai sta la Chișinău, dar cred că nu e vorba doar de o săptămână sau două, spunea actrița la acea vreme.

S-a spus atunci, că ruptura dintre actriță și soțul ei s-a produs tocmai din cauza problemelor cauzate de această distanță.

Corina Dănilă are o fiică adolescentă

Corina Dănilă are o fiică din relația cu pilotul Norris Mărgeanu, de care s-a despărțit după șase ani de relație.

Corina și-a început cariera în Televiziunea Română în 1994 în postura de crainic TV și prezentator de știri la TVR Internațional, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, unde a prezentat Știrile Pro TV de dimineață, Știrile Pro TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în weekend. A fost și reporter special, apoi a avut propriile emisiuni, dar mulți o cunosc prin prisma rolului pe care l-a avut în telenovela Numai iubirea.

Despre întâmplările din culisele serialului a povestit chiar scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa, „Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.

“Oana s-a impus ca o certitudine. Corina era angajata postului Acasă şi a insistat să joace, având rolul fetei bune. S-a definitivat distribuţia şi rolul Corinei a suferit schimbări drastice în scenariu. Din învăţătoarea de 20 de ani neştiutoare în ale dragostei au făcut-o profă de engleză cu ceva trecut amoros!

Deşi s-a achitat corect de rol şi s-a asociat la succesul imens al proiectului, Corina n-a fost niciodată mulţumită, simţindu-se eclipsată de impactul personajului Oanei”, a scris acesta.

Însă la adresa Oanei, Eugen Patriche are numai cuvinte de laudă:

“Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea şi de maturitatea Oanei, care rezolva neaşteptat de bine scenele dificile, de respectul cu care îmi cerea «dom’ Patriche, îmi daţi voie să bag ceva texte de la mine?» şi acceptam, aşa cum îi lăsam şi pe ceilalţi.

Oana a făcut rolul vieţii, a fost un atu pentru film, prestaţia ei fiind uşor ţinută în loc de interdicţia caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alţii!

După primul episod unde s-a cam giugiulit în pat cu Papi – Alexandru Papadopol – omul a devenit deplasat de gelos (şi la ce i-a folosit?)”.

Necazul Corinei e că pe ecran arăta mai plinuţă decât în realitate şi nu poseda acel aer de sexualitate agresivă. Dar mie nu-mi inspira nici acel parfum de puritate şi inocenţă cu care dotasem personajul pozitiv.

Poate că sunt subiectiv, dar prestaţia ei e singura din serial care nu m-a convins, invidia profesională o împingea spre spectaculos. De fapt, a încercat să-i ţină piept Oanei la o scenă când rivalele se întâlneau în faţa biroului de arhitectură. Amândouă au ieşit din text, Corina căutând replici usturătoare, dar era pe un teren unde Oana nu poate fi bătută”, a mai scris scenaristul.