Andreea Bălan a slăbit considerabil! Cum arată artista în costum de baie. Fanii au taxat-o imediat

935

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive prezențe de pe scena muzicală românească. Aceasta și-a făcut debutul încă din copilări și fanii i-au urmărit transformarea de-a lungul timpului.

Vedeta a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul anilor, iar acum a ajuns să își îngrijoreze fanii, pentru că a slăbit foarte mult, în ultimul timp.

Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus. Artista a afișat mereu o siluetă de invidiat, însă de această dată pare că a exagerat puțin.

Fanii din mediul online s-au îngrijorat când au văzut ultimele fotografii postate de artistă. Este vizibil că aceasta a pierdut câteva kilograme, ajungând acum aproape piele și os.

Internauții au tras imediat un semnal de alarmă și au atenționat-o pe vedetă că a exagerat în ultima perioadă.

Silueta perfectă s-a transformat acum, iar acest aspect i-a neliniștit pe fanii din mediul online.

Andreea Bălan are o viață extrem de agitată, se împarte între concerte și fetițele sale, însă potrivit spuselor fanilor ar trebui să fie puțin mai atentă și la ea.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, relația perfectă

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a descoperit din nou dragostea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi se iubesc de ceva timp, iar relația lor pare să meargă ca pe roate. De această dată, vedeta a fost mult mai discretă cu viața personale și nu își dorește să își mai expună relația.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa cântăreței Andreea Bălan

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

“Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist.

Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb.

Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a declarat Oana Zăvoranu.