Anamaria Prodan a răbufnit la adresa primei soții a lui Reghecampf. ”Eu, să mă compar cu o cosmeticiană?”

2.821

Războiul dintre Anamaria Prodan și fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat.

După ce Mariana Pfeiffer a acuzat-o că i-a făcut exact același lucru pe care Corina Bilcon i l-a făcut ei, celebra impresară nu a mai suportat și a ținut să-i dea replica primei soții a antrenorului.

Anamaria Prodan, replică acidă la adresa fostei partenere de viață a lui Laurențiu Reghecampf

După ce Anamaria Prodan a oferit câteva declarații despre începutul relației sale cu Laurențiu Reghecampf, fosta soție a antrenorului a simțit nevoia să intervină și să o contrazică pe celebra impresară.

Aceasta a spus, printre altele, că Anamaria Prodan ar fi fost, de fapt, amanta lui Laurențiu Reghecampf încă de când ei se aflau la începutul căsniciei.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer.

Declarația a fost făcută după ce impresara a precizat în emisiunea lui Măruță că relația lor a început pe când el era despărțit de Mariana de doi ani. La auzul acestor acuzații, Anamaria Prodan a ținut să-i dea o replică acidă primei soții a lui Reghe.

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu.

Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană.

Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf este principalul vinovat pentru acest scandal

Anamaria Prodan îl învinovățește pe Laurențiu Reghecampf pentru scandalul în care se află. Celebrei impresare nu-i vine să creadă că încă soțul ei le permite amantelor și fostelor neveste să-i păteze imaginea.

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi.

Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.“, a mai precizat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.