Alexandru Papadopol face ”pressing” pentru împăcarea cu Ioana Ginghină?

16.088

Povestea unui cuplu celebru, care părea de nedestrămat, a ajuns la final, în 2019. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după ce la mijloc a apărut o altă femeie.

Actorul a plecat de acasă fără prea multe explicații, iar acum, după doi ani, surse din anturajul lui au povestit pentru CANCAN.RO că ar fi încercat să se împace cu Ioana. Ce spun însă protagoniștii?

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, în 2019, la notar. Relația celor doi nu mai funcționa cum trebuie, iar actorul a fost surprins în brațele altei femei.

Surprinzător, lucrurile s-au schimbat radical între ei, la scurt timp după divorț. Mai exact, cei doi au legat o relație de prietenie foarte frumoasă, după cum a declarat și actrița.

Atât Alexandru, cât și Ioana și-au refăcut viețile lângă alți parteneri, însă acest lucru nu îi împiedică să aibă o relație de amiciție.

S-a pus problema împăcării?

Surse din anturajul celor doi însă susțin că ar fi fost discuții chiar și despre o posibilă împăcare. Mai exact, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină ar fi luat în calcul să formeze din nou un cuplu, la câteva luni de la divorț. Actrița ar fi cea care a dat însă înapoi.

“Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți. Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie.

Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi. Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie.

Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, are o relație apropiată atât cu tatăl ei, cu care vorbește și chiar se întâlnește, cât și cu Cristi, actualul partener al mamei ei care locuiește cu ele în casă.

Ioana Ginghină: „Vorbim foarte des pentru Ruxandra, dar nimic mai mult”
Contactată de CANCAN.RO, Ioana Ginghină a declarat că nu există cale de împăcare între ea și fostul soț, actorul Alexandru Papadopol. Șatena a punctat că au o relație de prietenie și, atunci când comunică, o fac strict pe subiectul Ruxandra.

„Doamne ferește! Nu este adevărat nimic. Vorbim foarte des pentru Ruxandra, dar nimic mai mult”, ne-a declarat Ioana Ginghină. Fostul ei soț, Alexandru Papadopol, nu a putut fi însă contactat.

Ioana Ginghină iubește din nou, după despărțirea de Alexandru Papadopol. Vedeta are o relație cu Cristi Pitulice, bărbatul care îi va deveni soț în septembrie 2021. Actrița a vorbit despre nuntă și planuri de viitor.

”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o.

Chiar dacă nu sunt încă cununați, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, viitorul soț, au făcut investiții împreună.

”Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri.”, a mai spus pentru publicația citată.

Cristi Pitulice, partenerul Ioanei Ginghină, este din Alexandria și locuiește în București. Bărbatul lucrează de 14 ani în industria turismului.

Cristi Pitulice a absolvit două facultăți de profil și, în prezent, e unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de turism din țară. Bărbatul se înțelege bine cu fiica Ioanei Ginghină, Ruxandra, lucru care o bucură nespus pe actriță.

”Eu sunt fericita, doar daca Ruxandra mea este fericita. Nu exista in viata mea cineva mai important ca si Ruxi. Se bucura pentru mine, se bucura pentru noi si va fi principala mea domnisoara de onoare.

Cristi si cu Ruxi se inteleg foarte bine. Chiar suntem o echipa bine inchegata. Acum de exemplu, ei doi sunt cei care pun la cale planurile de vacanta”, a declarat Ioana Ginghină, conform Redacția.