Horoscop 20 august prezentat de Neti Sandu. Zodiile care vor avea parte de noroc si primesc sume de bani

807

Horoscop Astăzi 20 august 2021 prezentat de Neti Sandu

Surprize astăzi. Apar acele lucruri pe care nu credeam că o să le mai vedem vreodată și o să ne bucurăm de fiecare moment pe care-l trăim că ne umple frumos viața.

Vibrația zilei este 2 și o să prețuim omul de lângă noi că e un dar minunat. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 20 august LEU

E o perioadă favorabilă negocierilor și o să vă oferiți un timp de gândire că s-alegeți ce e cel mai bun pentru voi.

Sunt câteva aspecte din trecut care se cer rezolvate cât mai repede cu putință, ca să puteți începe proiecte noi care să vă repună pe firmament, să străluciți.

Horoscop 20 august FECIOARĂ

Ați putea perfecta comunicarea și să vorbiți în public, să țineți speechiuri în rețelele de socializare sau să scrieți.

Vouă vă reușesc demersurile care țin de acte, de cursuri, de înscrierea la scoală, și de reactualizat buletin, pașaport, permise de toate felurile.

Horoscop 20 august BALANȚĂ

E bine să vedeți cum stați cu sănătatea că să fiți buni, zdraveni, să puteți munci fră probleme și să faceți și unele schimbări.

Ați putea încropi niste colaborări și mai faceți rost de bani în plus și pentru care să nu depuneți mari eforturi, că e plăcută munca.

Horoscop 20 august SCORPION

O să vă fie apreciată munca, poate luați o primă, sau chiar un premiu, va fi ceva stimulativ.

O să vă bucurați de suportul unor oameni care pot pune umărul ca să încheiați o lucrare, poate-acasă e ceva greu de făcut, poate vă mutați, sau zugrăviți.

Horoscop 20 august SĂGETĂTOR

E cineva care insistă să colaborați și dacă vă convin toate condițiile o să vă dați acordul la-nceputul săptămânii viitoare.

Se conturează niște bani care să acopere cheltuielile curente și să vă puteți permite și o ieșire la plimbare în week-end ca să vă recreați.

Horoscop 20 august CAPRICORN

Se poate să primiți un cadou și să înțelegeți cât de mult vă iubește acea persoană și toată neliniștea va fi spulberată.

Vi se restituie bani, vi se dau răspunsuri la-ntrebările puse cu mult timp în urmă și o știți cum stați și la serviciu și acasă, cu familia.

Horoscop 20 august VĂRSĂTOR

Se poate să luați niște bani și să plecați într-o plimbare prin țară, pe la un munte, o mare și o să vă-ntoarceti revigorați.

Pare să fie un weekend încărcat de evenimente, o fi ceva care vi se-ntamplă chiar vouă, sau în familia voastră e o sărbătoare și e animație cât cuprinde.

Horoscop 20 august PEȘTI

O să vă mai gândiți până luni la posibilitatea de a mai cștiga niște bani care pot veni din colaborări.

E posibil să-ntâlniți la un party pe cineva plin de viață, și care să se plieze, frumos, pe felul vostru de a fi ca să puteți dezvolta o relație care să vă-mplinească sufletește.

Horoscop 20 august BERBEC

E posibil să luați niște bani care să v-ajute să dați o raită prin împrejurimi, să faceți mișcare, să schimbați peisajul.

O reușită – posibil în plan profesional e ceva care vă suplimentează salariul și o să puteți permanentiza munca respectivă dacă e rentabilă.

Horoscop 20 august TAUR

E cineva care vă iubește și o să vă declare că nu poate trai fără voi și chiar o să apreciați franchețea.

Se poate să luați o decizie legată de casă și să vă interesați de o locuință nouă, sau de o reamenajare a celei în care trăiți acum, că vreți un refresh total.

Horoscop 20 august GEMENI

Revin și la voi vremurile bune și o să vă așezați la casa voastră c-aveți și voi nevoie de stabilitate în familie.

Ați putea pleca de azi să respirați un aer și mai curat decât la voi și să lăsați în urmă toate grijile, să vă odihniți mintea și sufletul și corpul bineînțeles.

Horoscop 20 august RAC

O să vă bucurați de revederea unor rude apropiate, poate v-adunați zilele astea în jurul unei mese festive la un botez, o nuntă.

Vi se lansează o invitație de plecat într-o plimbare la malul mării, sau pe vârf de munte cu parapanta, cu telecabina, să vă relaxați, din mers, așa.