Lidia Fecioru: Lectiile pe care trebuie sa le invete fiecare zodie pana la final

1.336

Lidia Fecioru ne spune care sunt lectiile pe care zodiile trebuie sa le invete pana la final. Bioenergoterapeutul a dezvaluit lectia pe care o primim in functie de zodie.

Berbec

Trebuie sa invete, sunt constienti ca au probleme. Trebuie sa ia viata in piept si sa aiba incredere in ei.

Taur

Trebuie sa invete sa isi infrunte temerile. Frica zilei de maine nu trebuie sa o aiba.

Gemeni

Trebuie sa invete sa nu isi ignore emotiile. Ei in momentul in care au o situatie, vine dualul.

Rac

Trebuie sa invete sa traiasca prezentul. Ei nu traiesc decat ce a fost in trecut si ce va fi in prezent. Se ataseaza de foarte multe lucruri care ii inconjoara.

Leu

Trebuie sa invete sa renunte la trecut. Se duc pentru ca ei nu uita. Nici nu iarta, nici nu uita, ignora.

Fecioara

Trebuie sa invete sa nu isi faca griji pentru lucrurile marunte. Sunt tipicare. Trebuie sa invete sa nu mai faca chestia asta si sa nu acorde atentie deosebita lucrurilor.

Balanta

Trebuie sa invete sa renunte la cei de care ii pasa cel mai mult. Sa ii indeparteze putin. Trebuie sa vezi daca doar tu ii iubesti.

Scorpion

Trebuie sa invete ca uneori este bine sa spui ce ai pe suflet. Ei sunt introvertiti, nu prea vorbesc despre nimeni si nimic.

Sagetator

Trebuie sa invete sa nu mai fuga de probleme. Sa infrunte problemele pe care le au, ca sa mearga mai departe cu visele si cu dorintele.

Capricorn

Trebuie sa invete ca viata nu este numai fericire si bucurie.

Varsator

Trebuie sa invete sa fie sinceri cu ei insusi si cu cei din jur. In interior, lucrurile nu sunt atat de bine. Trebuie sa invete sa se vindece.

Pesti

Trebuie sa invete sa isi faca tot ce isi propun. Trebuie sa iasa din blocajele lor. Trebuie sa deschida aripile, sa stie unde vrea sa zboare.