Ce i-a adus Moș Nicolae fetiței Elenei Udrea? Fostul politician, fotografie inedită cu fiica sa

3.023

Moș Nicolae a trecut, așa cum era de așteptat, și pe la fiica Elenei Udrea. Eva Maria s-a bucurat ca orice alt copil de cadourile lăsate de Moșu` în ghetuțe, iar mama sa n-a pierdut ocazia de a imortaliza momentul fericit.

Ce i-a adus Moș Nicolae fetiței Elenei Udrea

Moș Nicolae a căpătat alt sens pentru Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, de când fiica lor, Eva Maria, a venit pe lume. An de an, cei doi trăiesc bucuria sărbătorilor de iarnă prin ochii micuței lor. Așa a fost și în această dimineață, când Eva Maria a descoperit cadourile lăsate în ghetuțe de către Moș Nicolae.

Fostul politician nu a pierdut ocazia și a surprins bucuria fiicei sale în câteva instantenee pe care le-a postat ulterior în mediul online.

Printre cadourile primite, se zăresc fructe, dulciuri, dar și o trusă de make-up specială pentru juniori, pesemne Eva Maria a fost un copil tare cuminte. Mai mult de atât, micuța a primit și o blăniță roșie, care se adaugă al garderoba impresionantă pe care o are la doar 3 ani.

„La mulți ani, sărbătoriților zilei! Toți cei care purtați numele Sfântului Nicolae, să fiți sănătoși și fericiți! Sper că Moș Nicolae a trecut pe la fiecare și ghetuțele tuturor au fost pline cu dulciuri în această dimineață!”, este mesajul transmis de Elena Udrea în dreptul acestor fotografii.

Eva Maria merge la o grădiniță din Corbeanca

Eva Maria merge încă de la începutul lunii septembrie la o grădiniță privată, din apropierea reședinței lor din Corbeanca. Micuța este în grupa mică și spune că îi place foarte mult.

Tot în septembrie, când a împlinit 3 ani, părinții ei i-au făcut o surpriză și au dus-o la Disneyland, în Paris. „A fost fascinată de tot ce a văzut.

Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea în septembrie.

Elena Udrea, geloasă pe fiica sa

Fosta politiciană a vorbit într-un interviu despre faptul că este geloasă pe fiica ei de trei ani. Eva petrece foarte mult timp cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, și nu cu ea, atunci când acesta ajunge acasă.

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta”, a declarat Udrea.