Horoscop 21 octombrie 2021 prezentat de Neti Sandu. Fecioara este în formă și câștigă pe toate planurile

1.303

Horoscop 21 octombrie 2021, cu Neti Sandu.

Sunt vești care ne pot da viața peste cap – în sensul bun al cuvântului și să facem față schimbărilor.

Vibrația zilei este 3 și o să spunem clar și răspicat ce ne dorim.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ

Poate v-ați decis în privința mașinii – dacă să vă luați alta sau să o duceți la reparat și să plătiți, deloc puțin.

E posibil să recuperați niște bani, dar să și dați o sumă c-oți fi rămas datori cu vreo factură, ori poate mai e de completat ceva la taxele școlare.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

Vă doriți un plus de atenție din partea partenerului de viață și dacă n-o să fie prea ocupat o să ieșiți la o plimbare, o cină romantică.

Vă scoate la o cafea cineva care vă propune o afacere și e bine să fiți pe fază ca să nu-nghițiți nemestecată oferta, că ați putea stabili chiar voi condițiile.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

E posibil să vă iasă-n cale cineva care e dispus să se plieze pe felul vostru de a fi și să vă meargă bine împreună.

Apar proiecte noi la serviciu și poate vă luați inima-n dinți să cereți ceva care să vi se potrivească, și, automat, o să dați dovadă de ingeniozitate.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN

Un răspuns afectiv o să vă cam ia prin surprindere, dar se poate negocia – ca să vă fie bine amândurora.

E momentul să dați lovitura în afaceri și să câștigați bani frumoși, cu multă muncă, ce-i drept, dar n-o să mai stați cu grijă zilei de mâine – că veți avea în mod constant bani.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceți o rezervare într-o stațiune de agrement pentru week-end c-abia acum vă puteți duce și nu acum o săptămână, sau acum 2 săptămâni.

Se ivesc ocazii să vă relansați în sfera afacerilor și o să vă croiți un alt drum în carieră și o să vă consolidați poziția în cadrul breslei.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI

Vă scoate cineva la plimbare, la cafea, că are ceva să vă spună și nu vrea prin telefon.

O întâlnire neașteptată și or să vă vină idei ingenioase pentru proiectele de la-nceputul anului viitor c-așa o să deveniți mai vizibili, în anul vostru special – la anul, am zis.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

Cineva care v-a dus dorul vă caută, vrea să stați de vorbă și vă invită și-ntro excursie, în week-end.

O să colaborați în termeni mult mai buni cu șefii, cu colegii și rezultatele se vor vedea, o s-aveți și bani pe măsură, după ce întâmpinaserăți tot felul de probleme.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 TAUR

Încep să se-adune banii pe care i-ați tot așteptat și o să știți ce-aveți de făcut cu ei, în ce să-i investiți – vă sfătuiți cu familia.

O provocare – vi se propune o afacere, un job, ceva care v-ar aduce profit și care v-ar scoate din starea de monotonie, că simțeați nevoia de ceva nou, inedit.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

Se poate să v-apucați din nou de un sport, să vă-ngrijiți și de siluetă, să-ncercați o dietă, o detoxifiere, eventual.

Vă faceți timp și pentru voi, să aduceți un plus de prospețime în relația de cuplu c-ați fost ocupați și partenerul de cuplu s-a simțit neglijat – vă vreți relația înapoi.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 RAC

Poate pregătiți un eveniment în familie și o să puneți suflet, așa că efortul n-o să mai conteze, nu-l mai puneți la socoteală.

Se poate să vă fi așezat la casa voastră, s-o fi renovat întâi, reparat, ceva treburi casnice par să vă fi preocupat și acum e un plus de confort.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 LEU

O să vă bucurați de o veste care poate avea legătură cu nașterea unui copil, sau cu un botez, o aniversare.

O s-aveți succes la preocupările care țin de studii, examene, cursuri practice, și o să fie cu promovare, c-ați fost într-o oarecare derută în ultima vreme, nu știați în ce direcție s-o apucați.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

Se-anunță bani și poate fi chiar o mărire de salariu sau poate vindeți ceva și se-adună banii în cont.

Voi vă aflați într-un vârf de formă și o să puteți face multe dintre lucrurile pe care vi le-ați propus în ultima vreme și care vor fi tot atâtea reușite.