Care mai este starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a ajuns la spital. Catinca Roman, fiica sa, ultimele detalii

1.936

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman se află sub atenta supraveghere a medicilor și este monitorizată continuu.

Catinca Roman a făcut declarații de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei sale.

Dis-de-dimineață, Oana și Catinca Roman s-au întâlnit pentru a merge împreună la spital cu cea care le-a dat viață. Mioara Roman trebuie să revină periodic în centrul de recuperare pentru ca medicii să poată ține situația sub control, având în vedere căaceștia i-au spus că boala de care suferă este degenerativ.

Catinca și Oana Roman își vizitează mama pe rând și au încredere în medicii care o monitorizează continuu.

”Mama este bine, este mult mai bine decât acum două săptămâni, a trebuit A trebuit modificat tratamentul și împreună cu Oana am decis să o ducem la toți specialiștii unde este nevoie ca să-i modifice tratamentul, dar în rest se simte mult mai bine. Ea își pierduse mobilitatea mâinii drepte complet, de când merge la centru i-a revenit partiaț mobilitatea și poate să mai facă chestii cu mâna dreapta, înainte nu putea

Ne ducem cu rândul la ea când mai e ceva de făcut sau de mers la un specialist ne ducem împreună și încercăm să facem tot posibilul ca să-i fie cât mai bine”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții

În ultimii ani, Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Vârsta înaintată, dar și alte probleme de sănătate și-au spus cuvântul iar fosta soție a lui Petre Roman a avut nevoie de intervenția specialiștilor.

Oana și Catinca Roman și-au dorit ca mama lor să fie bine, așa că cele două au decis să o interneze pe Mioara Roman într-un centru pentru vârstnici, acolo unde a avut parte de tratamente speciale pentru o recuperare mai ușoară și o ameliorare a stării sale de sănătate.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a anunțat în această dimineață că o duce din nou pe mama ei la doctor. Mama ei are nevoie în permanență să fie monitorizată și supravegheată, chiar dacă tratamentul începe să dea roade.

„Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanent. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-a făcut în ultima vreme.

Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a declarat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.