Oameni care aduc fericirea și norocul. 6 semne ale mesagerilor buni

Există oameni care ne aduc fericire, noroc, care provoacă schimbări benefice în viața noastră. Un scriitor a spus: ”Alăturați-vă omului puternic și atunci vi se va transmite o parte din puterea lui.”

Nu, nu-i luați energia; el radiază lumină și căldură, aceasta este esența lui. Trebuie doar să rămâneți aproape, să fiți prieteni, să comunicați, să învățați, să preluați – să tratați o astfel de persoană bine. Să manifestați simpatie. Dacă un astfel de om a apărut în viața voastră, aceasta este o oportunitate bună să deveniți fericiți și să obțineți succes.

Cum recunoști un astfel de om?

1. El emană sentimentul de pace și liniște sufletească. În prezența lui te simți calm, te simți mai fericit. S-ar părea că te umple cu energie și speranță. De parcă îți spune: “totul va fi bine!”.

2. După ce ai comunicat cu el – se menține buna dispoziție și voioșia pentru mult timp. Observi cum îți surâde norocul. Negocierile decurg cu succes, se soluționează unele probleme, poți obține o permisiune sau un act necesar.

3. Poți găsi lucrurile pierdute, ți se poate rambursa o datorie, poți primi un bonus. Poți câștiga ceva plăcut, un cadou, vei vinde profitabil ceva. Se întâmplă o îmbunătățire financiară. Obții profit. Chiar și unul mic.

4. Te simți mai bine! De exemplu, îți trece durerea de cap. Ți se îmbunătățește sănătatea. Nu rămâne nici urmă de răceală, cineva dintre rude sau copilul tău se însănătoșește.

5. Sfaturile acestei persoane sunt foarte utile. Acestea chiar te ajută. S-ar părea că îți transmite informația utilă adresată personal ție.

6. Vrei să te apropii de acest om – pentru că emană căldură, radiază energie. Simți imediat simpatie, încredere și te gândești la acest om. Imaginea lui rămâne “imprimată” în sufletul tău.

Dacă ai întâlnit o astfel de persoană – acesta este începutul unei perioade bune. Chiar dacă este o întâlnire întâmplătoare, dacă ați vorbit puțin, sau doar v-ați atins – oricum e minunat. Atunci când atingem un sistem puternic și sănătos, dobândim calitățile și proprietățile lui.

Ai întâlnit acest om cu un motiv. El este un exemplu, o speranță, un sprijin, un semn bun pentru viitor. Încearcă să obții sfaturi și cuvinte frumoase dacă întâlnirea este scurtă. Chiar și acest lucru este suficient pentru a-ți completa resursele și a deveni mai puternic.

Un astfel de om este ”mesagerul” schimbărilor fericite. Nu rata acestă această întâlnire. 
Loading...