Ioana Ginghină se grăbește să se mărite cu Cristi Pitulice: ”Suntem împinși de la spate”

1.278

Ioana Ginghină se grăbește să se mărite cu Cristi Pitulice și a dezvăluit cine îi împinge de la spate să facă malare pas. După un divorț dureros, actrița este liniștită și cu zâmbetul pe buze.

Vedeta are toate motivele de bucurie. După un divorț care a marcat-o profund, acum Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. Cristi Pitulice este bărbatul care o face fericită pe actriță și care îi este alături necondiționat.

Nunta vedetei cu actualul partener de viață va avea loc mai repede decât ne-am fi așteptat, asta pentru că cei doi au primit propunerea de a fi nași pentru o prietenă. În urmă cu câteva luni, Ioana Ginghină era cerută în căsătorie de Cristi Pitulice, însă nu își imagina că totul s-ar putea întâmpla atât de repede.

„Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare.

Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietenă care a fost cerută de soție și vor să le fim nași. Am zis că după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununăm și noi’, a mărturisit Ioana Ginghină într-un interviu pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită de două ori

Actrița din serialul Adela nu se află la prima căsătorie. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Daniel Tudorică de care a divorțat în anul 2004. Din anul 2006 până în anul 2019, vedeta a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol cu care are și o fetiță pe nume Ruxandra.

Ioana Ginghină speră că a treia oara va fi cu noroc și nu îi este deloc frică să facă pasul cel mare din nou. Vedeta nu își dorește o nuntă mare, ci o ceremonie restrânsă la care să participe doar apropiații.

oana Ginghină s-a bucurat de o vacanţă de 3 săptămâni în Spania şi în Grecia, alături de iubitul său, Cristi, dar şi de fiica sa, Ruxandra, înainte de revenirea pe platoul de filmare de la serialul „Adela’, de la Antena 1. Vedeta a trăit clipe frumoase alături de cei dragi.

„Întotdeauna am fost fascinată de liniștea pe care o au spaniolii, italienii și grecii. În Grecia merg an de an, doar că în locuri diferite, în Italia fusesem acum 2 ani, chiar înainte de pandemie, așa că era cazul să revin în frumoasa Spanie.

Am văzut Sagrada Familia, care m-a impresionat la fel ca prima dată. Nu știu și nu pot să descriu această frumusețe care se pare că abia în 2026 va fi gata.

Am mai vizitat Muzeul Picasso, cel mai renumit muzeu din Barcelona, Poble Espanyol, un sat de prezentare a diferitelor stiluri regionale din Spania, practic poți vedea toată Spania într-un sat.

Apoi Muzeul Ciocolatei și Muzeul Iluziilor din Barcelona, loc unde ne-am distrat foarte tare, iar o zi ne-am rezervat-o pentru Mănăstirea Montserrat și Il Ponte del Diavolo, două locații cu peisaje superbe’, povesteşte Ioana despre vacanţa din Spania.