Cum le așteaptă Gianluca Vacchi pe fiica și pe soție în dormitor. Milionarul nu s-a rezumat la o apariție simplă: “Nu ai limite”

1.899

Gianluca Vacchi este un milionar italian care a ajuns cunoscut la nivel internațional datorită traiului său de lux, dar și a faptului că mereu au roit în jurul său femei extrem de tinere. De curând, bogătașul și-a arătat afecțiunea față de soția sa de 26 de ani și față de fiica sa, într-un mod special.

Gianlucca Vacchi, în vârstă de 54 de ani, este extrem de cunoscut in Italia si nu numai pentru petrecerile de pomină pe care le organizează în cele mai exclusiviste locații și pentru luxul în care trăiește.

Acesta nu se dezminte nici în prezent, iar iubitei sale i-a făcut o surpriză nemaipomenită. Tânăra de 26 de ani i-a adus pe lume primul copilaș, o fetiță pe nume Blu Jerusalema, iar tatăl le oferă tot confortul și poate chiar mai mult decât viseză. Acesta a luat-o pe fiica sa în primul ei zbor, într-un avion privat.

Cum le-a așteptat Ginaluca Vacchi pe Sharon Fonesca și pe Blu Jerusalema în dormitor

Gianluca Vacchi le-a așteptat pe cele două fete ale sale la bustul gol, într-un dormitor luxos, cu un buchet imens de trandafiri, chiar atunci când acesta își sărbătorea aniversarea. Sharon Fonseca îl îmbrățișează pe iubitul său și se uită la fiica lor minunată.

Aceasta a lăsat un mesaj plin de însemnătate pentru bărbatul din viața sa: “Pentru omul care a fost cel mai bun tată, partener și dragostea vieții mele, la mulți ani! ❤️ Bunătatea, înțelepciunea și curajul tău nu au limite! Tot visezi și îți îndeplinești visele indiferent unde te afli în viață! Sunt atât de mândră de bărbatul care ești și de omul care devii. Mi-am cunoscut îngerul și sunt atât de norocoasă să că am ❤️ Bucurie dragostea mea! 🥂”, a scris Sharon Fonseca.

Milionarul a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Iubitei sale, Sharon Fonseca, i-a făcut surprize pe bani grei, de la un avion care lasă în aer un mesaj, până la petreceri și vacanțe pe care unii doar le visează.

Tânăra de 26 de ani i-a adus pe lume primul copilaș, o fetiță pe nume Blu Jerusalema, iar tatăl le oferă tot confortul și poate chiar mai mult decât viseză. Acesta a luat-o pe fiica sa în primul ei zbor, într-un avion privat.

Luxul este definiția locurilor în care s-au filmat, dar și a felului în care toți trei se îmbracă. În videoclip se vede de departe că Gianlucca și Sharon sunt fericiți și abia așteaptă prima vacanță alături de fiica lor.

Milionarul a pus în descrierea videoclipului că este “primul zbor al prințesei” și că acest moment este unul foarte special pentru amândoi părinții.

Cei trei au zburat către Sardegna, o insulă din Italia. Ei nu au plecat singuri, ci însoțiți de un invitat de seamă, Ricky Martin.

Gianluca Vacchi trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 26 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut.

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup” și a fost supusă unei operații chirurgicale. Conform specialiștilor, un bebeluș se poate naște cu această problemă dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Din fericire, operația chirurgicală îi poate ajuta pe micuții născuți cu acest defect. Operația a presupus modificarea cerului gurii și suturarea mușchilor feței care nu s-au închis în mod natural în uter.

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu Jerusalema a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.