Oana Zăvoranu și soțul ei, momente dificile în căsnicie. S-au gândit chiar la divorț

1.015

Oana Zăvoranu trăiește o poveste de dragoste cu Alex Ashraf. Mulți poate se întreabă cum reușesc cei doi să țină aprinsă flacăra iubirii. Soțul acesteia a dat detalii importante din căsnicie.

Oana Zăvoranu a vorbit a dat detalii din căsnicia cu Alex Ashraf . Vedeta de televiziune a dezvăluit că a avut parte de perioade dificile în relația cu soțul ei, dar au reușit să treacă peste toate împreună.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au și ei, ca în orice cuplu, episoade tensionate. Ca și în cazul multor altor relații, și aici a intervenit la un moment dat monotonia, care le-a adus câteva probleme în relație.

Recent, în cadrul unei emisiuni tv, actrița și soțul ei au mărturisit că au traversat perioade dificile în căsnicie și s-au gândit chiar și la divorț. Zăvoranu a declarat că nu a fost mereu totul roz în relația cu soțul ei și s-au confruntat și cu perioade mai puțin frumoase, care le-au dat de gândit.

Se pierduse acea flacără de la început

Ea a arătat că în căsnicia cu Alex intervenise la un moment dat monotonia și parcă se pierduse acea flacără de la început, însă cei doi au știut cum să reînvie pasiunea și acum totul este bine între ei.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult.

În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe.

Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit.”, a mărturisit diva, într-o emisiune tv.

Soțul Oanei a povestit că au trecut printr-o perioadă în care se îndepărtase foarte mult de partenera lui, căci actrița avea un program încărcat și nu reușeau să petreacă timp împreună.

Cu toate acestea, se pare că pandemia i-a făcut să se redescopere și să fie la fel de uniți ca înainte: „Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună.”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul aceleiași emisiuni.

La patru ani de la nunta cu Alex Ashraf, se pare că Oana Zăvoranu este pregătită să fie mamă. Bruneta a susțiut tot timpul că nu este făcută să fie mamă și preferă să aibă pisici, însă iată că s-a răzgândit.

Într-un live pe care l-a făcut împreună cu soțul ei, pe Instagram, Oana a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, iar una dintre ele era legată de copil. Dacă până acum răspundea cu un „nu’ categoric la această întrebare, de data aceasta Oana Zăvoranu a mărturisit că și-ar dori un copil. În timp ce ea vrea băiat, Alex visează să fie tată de fată.