Cum se înțelege Alin Oprea cu cei doi copii ai iubitei sale: “Viața îți ia și îți dă mereu pe altă parte”

1.629

Alin Oprea trăiește a două tinerețe.

Artistul a divorțat oficial de soția lui și se bucură de timpul petrecut în compania iubitei lui și a copiilor ei. Alin spune că a intrat într-o nouă familie, în care se simte foarte bine și de care pare să fie foarte încântat.

Ce relație are Alin Oprea cu cei doi copii ai Medanei

Într-un interviu pentru Click!, Alin Oprea a vorbit despre cum arată viața lui acum, după divorț. Surprinzător sau nu, artistul spune că a intrat într-o nouă familie, în care se simte foarte bine.

Alin Oprea are o relație foarte apropiată cu cei doi copii ai iubitei sale. Medana are un băiat și o fată cu care Alin se înțelege foarte bine, ba chiar fac și lecțiile împreună.

Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante.

În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă, a spus Alin Oprea pentru Click!.

Pe de altă parte, Alin Oprea are și o mare durere în suflet. Copiii lui nu vor să-i mai vorbească. După divorțul de soția lui, băiatul și fiica lui Alin s-au rupt complet de tatăl lor pe care îl învinuiesc, probabil, pentru faptul că li s-a destrămat familia. Acum cei doi copii ai artistului sunt stabiliți în Londra alături de mama lor.

Alin Oprea și soția lui s-au despărțit după o căsnicie de 23 de ani. A fost un divorț cu scandal, iar în toamnă aceasta se va judeca procesul de partaj.

Soția lui Alin a cerut să-și păstreze numele după divorț, dar artistul nu a fost de acord cu această cerere, spunând că ea nu merită nici legal și nici moral.

Alin Oprea le-a transmis un mesaj, o scrisoare deschisă, în care le-a spus că orice ar fi și orice ar face, iubirea lui pentru ei este maximă și veșnică.

Artistul a spus că nu îi judecă și nu îi învinovățește și că este convins că ei vor reuși în viață și în carieră cu sau fără ajutorul lui.