A recunoscut! La cativa ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei

1.830

Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat unde a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat, despre cel pentru care a renunțat la cariera în lumea televiziunii!

Nicoleta Luciu a făcut și face tot ce se poate pentru iubire. Focoasa brunetă a renunțat la cariera ei din showbiz, s-a mutat la Miercurea-Ciuc alături de soțul ei, ba chiar a trecut și peste infidelitățile celui care i-a jurat iubire o viață întreagă.

Deși Nicoleta Luciu făcea ravagii atunci când apărea pe micul ecran, vedeta a prioritizat căsnicia ei și viața de familie.
Iar pentru fosta asistentă tv nu există împlinire mai mare decât să fie alături de cei patru copii pe care îi are.

Acum câțiva ani, partenerul de viață al brunetei, afaceristul Zsolt Csergo a avut mai multe aventuri cu o antrenoare de fitness.

Nu a durat mult până când presa a aflat de aceste picanterii, iar Nicoletei luciu nu i-a picat deloc bine să își vadă omul iubit în acele ipostaze, cu o altă femeie.

Cu toate acestea, sora Iulianei Luciu a reușit să treacă peste și să dea uitării acelui eveniment nefericit din mariajul lor.

Acum, Nicoleta Luciu spune lucrurilor pe nume și dezvăluie cum decurge căsnicia de care a ținut cu dinții pentru a nu-și destrăma familia.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii.

Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…)

În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…)

Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă.

Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…)

Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin