Cum arată vila lui Dani Oțil. Prezentatorul Tv a impresionat pe toată lumea. GALERIE FOTO

6.093

Se vorbește foarte mult despre el și nu se ferește absolut deloc de ochii lumii, însă nu a dezvăluit niciodată până acum cum arată casa sa.

Asaltat de mesaje și de cereri, Dani Oțil a acceptat marea provocare a prietenilor lui și s-a filmat în timp ce făcea turul casei și vorbea despre fiecare obiect îndrăgit de către el, care are și o semnificație aparte. Cum arată vila acestuia și ce o face atât de spectaculoasă.

Dani Oțil a făcut turul casei sale. Cum arată aceasta și ce i-a impresionat pe fani

Știm cu toții că atât Dani Oțil cât și soția sa, Gabriela Priscăcariu sunt foarte des surprinși de paparazzi, însă niciodată nu se ascund cu absolut nimic.

Cei doi îndrăgostiți au mărturisit aproape orice detaliu din viața lor, dar unul le-a scăpat, astfel fanii au remarcat acest aspect și nu s-au putut abține până când nu au aflat. Ei bine, asaltat de mesaje, Dani Oțil a decis să facă turul casei sale, fără a mai lăsa loc de interpretare.

Dani Oțil a făcut turul casei sale

Fără a mai ezita nici măcar o clipă, faimosul prezentator Tv și-a filmat întreaga casă, iar mai apoi a povestit pe larg cum a ajuns ca fiecare colț să arate fabulos.

Mai mult decât atât, Dani Oțil a mărturisit care sunt obiectele la care ține cel mai mult cât și care este semnificația acestora.

Este vorba despre o casă cu două etaje, înaltă, nu neapărat cu o suprafață utilă foarte generoasă, dar comodă, în care prezentatorul de la ”Neața” se simte cu adevărat acasă.

Dani Oțil locuiește în această casă de mai bine de 10 ani, iar acum reorganizează totul pentru primirea celui mai așteptat membru al familiei, fiul său și al Gabrielei Prisăcariu.

Subsolul proiectat inițial cu un cinematograf pentru doi, a fost transformat în cameră de gaming, o destinație mai potrivită pentru noul statut, de bărbat însurat, al lui Dani.

Acest loc este menit relaxării, astfel fie alături de prieteni, fie alături de soția lui, prezentatorul Tv se poate bucura în tihnă de timp de calitate chiar în propria sa casă.

Lucrurile care i-au impresionat pe fani

Pentru mulți dintre fani, punctul de atracție l-ar putea reprezenta cada rotundă din baia principală, însă și placa din baie care este piesa de rezistență alături de aceasta, fiind primită de la un prieten din Filipine.

”Doamna de la care am cumpărat-o mi-a zis s-o iau, că o să încăpem și trei în ea”, spune Dani.

Dani Oțil spune că este foarte mândru de alegerile în materie de mobilier pe care le-a făcut în urmă cu 10 ani. Piesele nu doar că rezistă foarte bine, dar trezesc în continuare admirația musafirilor mai mult sau mai puțin înstăriți ai cuplului.

Este vorba despre o canapea foarte comodă, o masă din lemn masiv, măsuța de cafea montată pe câteva elemente de la o drezină, dar și despre blatul de la bucătărie sau despre rafturile folosite pentru a compartimenta livingul.

Pe lângă lucrurile fabuloase din casa acestuia, fanii au fost pe deplin încântați de măslinul acestuia din curte, care are peste 200 de ani și totodată o semnificație aparte.

Măslinul a fost dăruit de către colegii săi de muncă, fiind cadoul lor de nuntă pentru el și soția lui, Gabriela Prisăcariu.

Ce i-a impresionat și mai mult pe fani este faptul că întregul proiect al casei a fost realizat în mare parte chiar de către prezentatorul Tv.

Marea sa comunitate a rămas uimită de ideile acestuia și modul în care a organizat totul, încât să arate extraordinar și să fie foarte primitoare.