Thalia a împlinit 50 de ani. Cât de bine arată solista

4.325

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, dar și o cântăreață de succes..

Vizibilitatea ei a crescut formidabil odată cu rolul din telenovela Sărmana Maria, pe vremea când avea 24 de ani. Timpul a trecut, proiectele în film și muzică au continuat, dar Thalia nu mai arată chiar la fel.

Thalia a împlinit 50 de ani pe 26 august 2021. Din anul 2000, artista este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (72 de ani). Împreună, perechea are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (13 ani) și Matthew Alejandro Mottola (10 ani).

Thalia a împlinit 50 de ani. Cât de bine arată solista În mediul online, cu ocazia aniversării sale, cântăreața a publicat mai multe fotografii surprinse la piscină, alături de mai multe baloane în forma cifrelor 5 și 0.

„La mulți ani, mie! 🎉 50. Așa îmi trăiesc viața, fără să țin cont de experiențele nefericite, ci învățând din ele. Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram.

Din anul 2000, artista este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (72 de ani). Împreună, perechea are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (13 ani) și Matthew Alejandro Mottola (10 ani). Thalia a împlinit 50 de ani.

Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram.

„Fără să țin cont de valoarea socială sau economică a oamenilor, ci de senzația de pace, bucurie și iubire pe care o simt în prezența lor. Indiferent de vârsta sau greutatea mea, deoarece corpul meu nu este altceva decât un vehicul pe care îl conduce sufletul meu.

Fără să țin cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece, atunci când le simți și te agăți de ele, îți știrbești calitatea vieții. Fără să țin cont de vremurile în care am căzut, ci de cele în care m-am ridicat. Realitatea este că viața ta este făcută pentru a fi trăită ținând cont că cel mai minunat și important lucru dintre toate… este IUBIREA”, a continuat.

Thalia a făcut carieră și în muzică. Albumele ei au fost premiate cu multi-discuri de platină în America Latină, fiind considerată Regina muzicii pop.

Succesul său a fost răsunător pe plan mondial, ea reușind să vândă 25 de milioane de discuri în întreaga lume.

Thalia s-a născut pe data de 26 august într-o familie cu origini mexicane și spaniole, fiind al cincilea și ultimul copil al familiei sale. Tatăl acesteia era cercetător, doctor în patologie, criminalist și scriitor, iar mama sa pictoriță.

Thalia a început să apară în mass-media încă de la o vârstă fragedă, ea fiind selectată pentru un rol într-o reclamă televizată când avea doar un an.

După trei ani de la participarea ei televizată în „Luz y sombra”, Thalia și-a reluat cariera de actriță și a fost protagonista telenovelei „María Mercedes”, prima din seria cunoscută sub denumirea de „Trilogía de las Marías” (Trilogia Mariilor), produsă de Televisa.

Pentru acest rol, artista a obținut premiul TVyNovelas în ediția din 1993, pentru „cea mai bună actriță tânără”. În 1994, Televisa a produs telenovela Marimar și, în anul următor, seria s-a încheiat cu „Sărmana Maria”.