Fiica lui Cristi Chivu îşi face debutul în televiziune. Apare în sezonul 2 al serialului Adela de la Antena 1

716

Anastasia Chivu își face debutul în televiziune. Fetița a devenit actriță și apare în sezonul 2 al serialului Adela.

Anastasia Chivu îi calcă pe urme mamei sale, Adelina. Fetița își va face debutul în televiziune după ce a obținut un rol în sezonul 2 al serialului Adela de la Antena 1.

Visul mezinei familiei Chivu este să devină o actriță cunoscută și să joace în producțiile de la Hollywood.

Părinții i-au fost mereu alături, iar mama sa spune că micuța seamănă cu o cunoscută vedetă din Statele Unite.

Anastasia Chivu și-a văzut visul cu ochii. Va debuta într-un serial de televiziune. Micuța își dorește să devină o actriță celebră și să joace în producțiile de la Hollywood.

Mezina familiei a primit un rol în sezonul 2 al serialului Adela, alături de copiii altor fotbaliști cunoscuți precum Marius Lăcătuș și Ilie Dumitrescu. Atunci când a aflat că Anastasia va debuta în televiziune mama sa recunoaște că a avut emoții.

“Un pic m-am panicat, pentru că nu știi cum reacționează un copil. Dar a fost minunată”, a spus Adelina Chivu pentru Antena 1.

Anastasia va avea un rol important și este extrem de încântată.

“Este foarte fain aici, îmi place foarte tare să filmez și să stau pe aici. La început îmi era puțin greu, aveam emoții, dar acum m-am obișnuit. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine din America să-l caute pe Lucian”, a declarat micuța.

Cu ce actriță celebră seamănă mezina familiei Chivu

Adelina Chivu a însoțit-o în fiecare zi pe fiica sa la filmări și a ajutat-o să-și învingă emoțiile. Aceasta a găsit chiar o asemănare între Anastasia și Demi Moore.

“Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă.

A fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu.

Când am primit scenariul am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici”, a mai spus Adelina Chivu.