Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. De ce boală suferă prezentatoarea tv

11.721

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate.

La 50 de ani, moderatoarea tv arată foarte bine și este o prezență remarcabilă la evenimente. Deși este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țară, Corina Dănilă și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta vorbește rar despre viața personală, evitând să vorbească despre ce se întâmplă în viața ei. Cu toate astea, Corina Dănilă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre starea sa de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta?

Corina Dănilă, în vârstă de 50 de ani, a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă și pe care a neglijat-o. Prezentatoarea suferă de o afecțiune autoimună.

Prezentatoarea și-a neglijat boala: „Am zis că nu trebuie să-i dau importanță”

În toamna anului trecut, Corina Dănilă mărturisea că se confruntă de câțiva ani cu o afecțiune autoimună. Mai exact, actrița și prezentatoarea TV are vitiligo, care însă a tot avansat în ultima perioadă, după ce a neglijat-o.

Această afecțiune are ca factor declanșator stresul. În una dintre edițiile emisiunii „Teo Show”, Corina Dănilă a vorbit despre problema de sănătate pe care o are. Ea a început acum să facă terapie și să țină afecțiunea sub control.

Corina Dănilă are vitiligo

„De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate și anume cu o declanșare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum niște ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importanță, deși a început să avanseze toată această problemă și anume, vitiligo.

Când te confrunți cu astfel de probleme de sănătate, evident trebuie să cauți tot felul de modalități de ameliorare, de revenire. M-am hotărât chiar să mă preocupe această problemă pe care o am!

Încercam, din respect față de spectatorii de la teatru, sau față de telespectatori,să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sala sau din față micului ecran să nu fie atenți la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intențiile mele artistice.

O dată pe săptămâna vin aici la domnul doctor, la doamna asistentă Elena Mirea, care îmi execută procedura sub îndrumarea domnului doctor!”, a spus Corina Dănilă.

Corina Dănilă s-a îmbolnăvit pe fond emoțional

Corina Dănilă a devenit cunoscută publicului larg după ce a jucat în telenovela „Numai iubirea”, de la Acasă TV. În prezent, aceasta lucrează la TVR 2, acolo prezintă emisiunea „Gala umorului”.

Dincolo de carieră, vedeta are o fiică cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

Pe lângă toate momentele de bucurie din viața ei, aceasta a trăit și clipe mai puțin plăcute. A fost diagnosticată cu vitiligo.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez”, declara Corina Dănilă în urmă cu câteva luni.

De asemenea, vedeta a mărturisit că are probleme cu coloana și cu articulațiile, după ce a luat câteva kilograme în plus. Corina urmează în prezent o terapie cu oxigen hiperbar.

„Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate şi că am urmat programul „Good life” la o clinica, sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie şi că încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.

Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), la Centrul Medical, pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii”, a mai spus Corina Danila.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!